Mand van Handed By

Ik ben dol op lezen dus door het hele huis liggen boeken en tijdschriften waar niet altijd iedereen blij mee is waaronder ikzelf, want ik moet overal zoeken naar dat ene tijdschrift wat ik zo graag wil lezen. De oplossing is een mand waar ik al mijn tijdschriften en boeken netjes in kan bewaren. 


Manden in drie maten

Zo’n tijdschriftenmand moet er dan natuurlijk wel een beetje leuk uitzien, want hij staat toch in het zicht. Na wat speuren op internet kwam ik bij Handed By terecht. Handed By verkoopt van tassen tot manden en van krukjes tot plantenbakken. Super leuke spullen en dat ook nog eens gemaakt van 70% gerecycled plastic. Ik vind de Motif manden https://www.handedby.nl/baskets-trend?lightbox=dataItem-jzvcgsa1) met handvaten erg leuk. Ze zijn er in twee kleuren; blauw en olijfgroen en in drie maten small, medium en large. Omdat ik voor mijn tijdschriften wel de grootste maat nodig heb ga ik voor de large in het olijfgroen. Voor ik het weet is de mand goed gevuld. Ik heb toch iets meer tijdschriften in huis dan ik dacht. Dan zal er misschien gedacht worden waarom lees je ze niet digitaal? Ik vind het gewoon fijn om een tijdschrift in mijn handen te hebben en om de bladzijdes om te slaan. En de tijdschriften worden na gebruik niet weggegooid maar maken een rondje door de familie dus ze worden ook nog eens diverse keren gelezen. 

Het betere vlechtwerk

De Motif manden zijn geïnspireerd op de traditionele Portugese tegelpatronen, grafische elementen en heldere kleuren. Er wordt gezegd dat Portugees design booming is dus ik heb hiermee mijn eerste stap gezet. Aan de mand zit een label over Mrs. Thi Hang uit Vietnam die 30 uur per week manden vlecht voor Handed By. Ze doet dit om ervoor te zorgen dat haar kinderen kunnen studeren. Mooi om te lezen dat een maker van de mand een goed toekomstperspectief wenst voor haar kinderen. Handed By werkt ook 100% kinderarbeid vrij dus ze is goed bezig.

Door: Tessa Droge

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.