Vrolijke jas van Pom Amsterdam

Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland en dat heeft deels natuurlijk te maken met de klimaatverandering. Kan het de ene dag heel heet zijn is het de volgende dag weer fris en onstuimig. Daarom is het zo fijn dat ik deze heerlijke jas van Pom Amsterdam mag dragen. Omdat ik het altijd snel koud heb draag ik al snel een jas. Dit is ook echt zo’n jas die je vroeg in het voorjaar al kan dragen en lekker lang door kan dragen tot dat het echt te koud wordt.

Return to Sender

De jas is een item uit de collectie van Katja Schuurman genaamd POM by Katja. Katja zet zich goed in voor haar bedrijf Return to Sender. Haar missie is om met eerlijke duurzame handel, ondernemerschap in de armste gebieden ter wereld te stimuleren. Return to Sender brengt de maker en de gebruiker van de producten samen en heeft door de verkoop van meer dan 2 miljoen producten tot nu toe al bijgedragen aan het creëren van ruim 7000 banen wereldwijd. Een deel van de omzet van haar collectie gaat ook naar Return to Sender. Met zijn hippe streep val je goed op in het straatbeeld en al draag je de jas open komt de vrolijkheid je tegemoet, want de binnenkant is net zo mooi als de buitenkant. De jas is overigens verkrijgbaar in twee kleuren. De donkerblauwe die ik draag maar ook in het groen. Het viel mij een keer op dat Katja hem zelf ook draagt. Volgens mij zag ik hem voorbij komen in het programma “Gemaakt in Nederland”. Super leuk dus dat ik hem nu zelf ook heb.

Pom Amsterdam

Pom Amsterdam is een bedrijf wat sinds 2011 bestaat. Ze begonnen met kleurrijke sjaals en breidde in 2018 hun collectie uit met vrouwelijke kledingstukken met vrolijke kleuren, uitgesproken prints en het gebruik van fijne en natuurlijke materialen.

Wil je deze jas ook graag dragen kijk dan snel op de website www.pom-amsterdam.nl of koop hem in één van de 800 winkels wereldwijd. Er zijn ook genoeg andere leuke en vrolijk gekleurde kledingstukken te koop.

Lees ook:

Dom Fair Fashion in Amsterdam

Nic&Mic ‘upcyclet’ fast fashion kledingafval naar nieuwe designzitzakken en -tassen

Fair of Fake: Ik ga op reis en neem mee…

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *