Nieuw in Nederland: My Magic Mud Kurkuma Tandpoeder, voor gevoelige tanden en tandvlees.

Na de zeer succesvolle actieve kool tandpasta en tandpoeder komt My Magic Mud met een nieuwe en uniek product naar Nederland: Kurkuma Tandpoeder, speciaal voor gevoelige tanden en tandvlees.

Wat deze Kurkuma Tandpoeder zo uniek maakt is de combinatie van drie super krachtige ontstekingsremmende ingredienten, rechtstreeks uit de natuur: Kurkuma, rauwe cacaopoeder en xylitol. Kurkuma is een bekende en eeuwenoude Oosterse remedie tegen pijn en ontstekingen. We hebben ontdekt dat dit op dezelfde manier werkt in je mond. Rauwe cacaopoeder is daarnaast de allernieuwste ontdekking, het zorgt voor sterkere tanden en gezond tandvlees. Deze twee verzorgende en ontstekingsremmende ingredienten worden gecombineerd met de beschermende werking van xylitol in dit aller nieuwste tandpoeder.

 

Naast de al bestaande lijn van natuurlijke tandverzorging op basis van actieve kool is dit een mooie toevoeging. Productspecialist Janneke van My Magic Mud legt uit: “Hoewel onze actieve kool producten ook heel goed werken bij gevoelige tanden en zorgen voor een optimale mondgezondheid, bevat deze unieke tandpoeder de krachtige ontstekingsremmende en verzorgende ingredienten kurkuma en rauwe cacaopoeder. Ze zijn daarom bij uitstek geschikt voor mensen die snel last hebben van gevoelige tanden en ontstoken en terug getrokken tandvlees. Een 100% natuurlijke remedie. Voor een milde verzorging en een gezonde mond.”

Deze Kurkuma Tandpoeder is naast kurkuma gemaakt met het rijke mineralen-complex uit Bentoniet klei, rauwe cacaopoeder, xylitol en de natuurlijke smaak van biologisch pepermunt-extract. Glutenvrij, non-GMO, Vegan, cruelty free en altijd fluoridevrij.

Nu verkrijgbaar via www.mymagicmud.nl en Vitaminstore!

 

Lees ook:

My Magic Mud

My Magic Mud: wetenschappelijk bewezen wittere tanden op een veilige en 100% natuurlijke manier!

Zwarte tandpasta voor wittere tanden

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.