Een allergie? Met Sonett sensitief blijft het rustig (Win)

Wat heeft een pionier in natuurlijke schoonmaak- en wasmiddelen met biologisch-dynamische (geur)stoffen te maken met allergie? Nou heel veel.

Het Duitse Sonett, dat al in 1977 startte toen de biologische en natuurlijke markt in Europa de eerste voeten aan de grond kreeg, heeft een assortiment schoon- en wasmiddelen met een neutrale geur én 100% biologisch afbreekbaar.

De Sonett-producten zijn vrij van aardolietensiden, enzymen, gentechniek en nanotechnologie en worden vanzelfsprekend zonder dierexperimenten gemaakt. Met name geuren zijn zeer belangrijke substanties, want ze vertegenwoordigen puurheid en geven op een zintuiglijke manier aan dat het schoon is. Bovendien vinden ze bij Sonett dat essentiële oliën de kracht van de zon in zich hebben, als ook flower-power, dit in contrast met synthetische parfumes die zintuigen voor de gek houden en meer werken als neurotoxische substanties. Sowieso is Sonett voor mensen met allergie een goede keuze, maar er is meer.

Nieuw: Sonett Sensitief

Een speciale lijn is de sensitief-serie: uitstekend geschikt voor gevoelige kinderhuidjes en voor mensen met een allergie. De producten in deze lijn zijn in de meest pure zin sensitief. Ze hebben een neutrale geur en zijn voor 100% biologisch afbreekbaar. De oliën voor onze biologische zeepsoorten zijn voor 100% uit gecontroleerd biologische respectievelijk biologisch-dynamische teelt afkomstig.

Ook deze Sonett-producten zijn vrij van aardolietensiden, enzymen, gentechniek (dus non-gmo) en nanotechnologie en worden vanzelfsprekend zonder dier-experimenten gemaakt.

 

Vier je huid, gebruik Sonett

Sonett’s natuurlijke zepen en schoonmaakmiddelen beschermen niet alleen onze natuurlijke waterbronnen, maar dus ook je huid. Meer lezen? www.sonett.eu

Mail & Win

Voer hieronder je gegevens en een leuke reactie in en maak kans op 1 van de 10 pakketten ‘sensitief’ met wasmiddel, afwasmiddel en handzeep.

Meer winnen?

Maak kans op een exclusieve health & beauty set van P.Jentschura (Win)
Fastfood voor bavianen

-advertorial-

Mail & Win

Een allergie? Met Sonett sensitief blijft het rustig (Win)

Toon de 3 reacties
  1. Will schreef:

    Meegedaan

  2. Cecilia Pak schreef:

    Ik ben heel benieuwt naar deze zeep producten. Afgelopen tijd heb ik geëxperimenteerd met zelf afwasmiddel en wasmiddel maken. Dit was leuk maar kost veel tijd. Ik zou graag deze producten proberen:)

  3. Lucie schreef:

    Het is niet alles schoon wat er blinkt, maar deze Sonett’s natuurlijke zepen en schoonmaakmiddelen wél!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *