Contactgegevens

De Betere Wereld
Keizersgracht 253
1016 EB Amsterdam

info@debeterewereld.nl
T: 020-5285093
F: 020-5286959

Steun ons

Des te meer mensen op het platform De Betere Wereld (landelijk, gratis verkrijgbare krant, diverse social media-kanalen, website, digitaal magazine per thema, nieuwsbrief, diverse events en ook televisie) komen, des te beter zijn wij in staat een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan deze maatschappij. Dus steun ons.

1. Dat kan bijvoorbeeld door een De Betere Wereld-banner op jouw website of blog te laten draaien.
Wij hebben diverse banners op allerlei formaten, dus e-mail je verzoek naar Erwin Polderman, en geef zowel de url op van je website of blog, als ook de afmetingen in pixels. Dan zorgen wij dat je het snel hebt.
Uiteraard plaatsen wij er dan ook graag eentje van jou, mits dat natuurlijk niet afbreuk doet aan het karakter van De Betere Wereld en/of in strijd is met huidige wetgeving of gebruikelijke normen en waarden waarvan in alle redelijkheid kan worden aangenomen dat dat past bij een maatschappij zoals de meerderheid dat voor staat.

2. Je kunt Stichting De Betere Wereld helpen met het vrijwillig aanbieden van je diensten en/of arbeidskracht. Al was het maar om een paar daagjes per week te blijven werken als je helaas werkeloos bent geraakt, wat in deze tijden veel en frequent wordt gedaan. Heb je een voorstel voor ons, e-mail dan onze directeur Almar Fernhout via onderstaand formulier en dan komen jullie er vast wel uit.

3. Je kunt ook helpen als je Communicatie, Journalistiek of Marketing studeert, of student bent bij Mediacollege of een opleiding voor vormgeving/ontwerp zoals Nimeto en Grafisch Lyceum: dan kan je namelijk stage lopen. Het gehele jaar door kan dat, zowel voor kortere perioden als langer. De Betere Wereld is een erkend leerbedrijf, en we hebben een ervaren praktijkbegeleider in huis. De stage van je leven in de media? E-mail je interesse via onderstaand formulier naar directeur Almar Fernhout. Tot gauw!

4. Je kunt de stichting ook helpen met een donatie. E-mail directeur Almar Fernhout middels onderstaand formulier voor meer details.

Dus…, word een heuse Ambassadeur van De Betere Wereld, kies uit bovenstaande wat het dichtst bij jou ligt, en dan horen we het graag. Alvast heel erg veel dank, namens het gehele team!

Enjoy & Do Good