Vegan: meer aandacht voor minder vlees

Vegan en vegetarisch eten wordt steeds populairder. En dat is maar goed ook. Want door minder vlees te eten besparen we met z’n allen water, verminderen we de uitstoot van broeikasgassen en leggen we minder druk op het milieu. Bovendien is het diervriendelijk en goed voor je portemonnee. De Betere Wereld doet graag mee. Daarom vind je hier alle belangrijke informatie, interessante artikelen en heerlijke recepten!

Vegan

De Nationale Week Zonder vlees

Van 5 tot en met 11 maart is het De Nationale Week Zonder Vlees. De initiatiefnemer is Isabel Boerdam, ook wel bekend van De Hippe Vegetariër. Tijdens deze week wordt er meer aandacht gegeven aan minder vlees eten (vegan, vegetarisch en flexitarisch), met als gevolg een positieve impact op mens, dier en milieu. De Betere Wereld doet mee. Jij ook?

Vegan magazineVegan

Tijdens de Week Zonder Vlees hebben wij een gratis vegan magazine voor jou. In dit magazine vertellen we je alles over veganisten, vegetariërs en  flexitariërs. Natuurlijk bespreken we ook de voordelen voor jou. Daarnaast laten we een aantal vegan heroes aan het woord en staan we stil bij het vegan opvoeden van kinderen. Tot slot geven we een aantal hot spots en heerlijke recepten cadeau.  Of je nou een vegan veteraan bent, net begint of er gewoon meer over wilt weten, dit magazine is voor jou!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het magazine gratis!

Nieuwsbrief

Vegetarische en vegan recepten

Tijdens De Week Zonder Vlees trakteren wij dagelijks op heerlijke recepten. Wil jij ook meegenieten? Volg ons dan op social media om op de hoogte te blijven en deze recepten niet te missen!

Volg ons op FacebookTwitter en/of Instagram!

Meer plantaardig leesvoer over vegan:

Veganisme, vegetarisch en Flexitarisme. Wat zijn de verschillen?
Plantaardige alternatieven voor yoghurt en kwark
Plantaardige alternatieven voor melk
Blog van Anne Travel Foodie: Veganistische sushi donuts!
> De Hippe Vegetarier met top 5 veganistische recepten
Lisette Kreischer: de nieuwe veganist is een levensgenieter
De 4 lekkerste vleesvervangers
De Hippe Vegetariër met top 5 gezonde smoothies
De Hippe Vegetariër met top 5 zoete raw recepten