6 manieren om libido te verhogen bij vrouw

6 manieren om libido te verhogen bij vrouw

Een relatie hebben en hebben van een laag libido is onaangenamer. Daarom geven wij je ons beste advies over hoe je als vrouw je libido kunt verhogen. Als je consequent seks afwijst, kan je echtgenoot afstandelijk, boos of verward worden.

Een gezond libido is van vitaal belang voor het emotionele welzijn van een vrouw en voor haar volwassen relaties in het algemeen. In het algemeen hebben de meeste vrouwen op een bepaald moment in hun leven een verminderd libido.

Over het algemeen is een laag libido geen medisch probleem, dus het moet alleen aangepakt worden als het een probleem veroorzaakt voor een vrouw en haar partner. Er zijn echter talloze dingen die je in je dagelijks leven kunt doen om vrouwelijk libido te helpen verhogen en je seksleven te verbeteren.

6 tips om libido bij vrouw te verhogen

Gelukkig zijn er enkele betaalbare technieken met weinig risico om je seksdrive te verhogen. Lees verder voor tips over hoe je als vrouw je libido kunt verhogen.

1. Maak het spannend

Je rol als vrouw is je man op te winden met verleidelijke lingerie …, want het toevoegen van een gevoel van nieuwheid en opwinding aan je seksuele ervaringen is een eenvoudige aanpak om je libido te stimuleren.

Laat je opwinding en energie buiten de slaapkamer stromen, en je zult beginnen die energie terug naar de slaapkamer te kanaliseren. Om dezelfde resultaten te bereiken, hoef je niet uit een vliegtuig te springen. Maak een wandeling, ga naar de sportschool, dans met je vrienden, hou een kussengevecht, of kijk samen naar een horrorfilm. Als je buiten adem bent en zweet, maak je adrenaline aan, wat tegelijkertijd je libido kan verhogen.

In wezen verwarren mensen fysiologische seksuele opwinding met fysiologische angstopwekkende. Kortademigheid, verhoogde bloeddruk, onverklaarbare energie, verhoogde niveaus van adrenaline, enzovoort zijn allemaal symptomen van beide.

2. Slaap meer

Om je lichaam in staat te stellen je hormonen in balans te brengen en testosteron aan te maken, moet je slapen.

Libido bij een vrouw is bijzonder kwetsbaar voor chronische vermoeidheid. Om een paar voordelen te noemen: ons lichaam heeft slaap nodig om hormonen aan te maken, stress te verlichten en de gezondheid van het hart te beheersen.

3. Eet deze fruit

Deze tip kon niet ontbreken de beste natuurlijke technieken om laag libido bij vrouw te stimuleren. Vruchten die het libido verhogen staan bekend als libido boosters. Deze maaltijden bieden ook cruciale vitaminen en mineralen die helpen het seksleven te stimuleren door de bloedcirculatie naar de genitaliën te verhogen.

  • Van watermeloen is ontdekt dat het een viagra-achtig effect heeft. Bètacaroteen, lycopeen en citrulline zijn fytonutriënten die helpen de bloedvaten te ontspannen en het libido te verhogen.
  • Bananen: Het eten van bananen kan helpen de vrouwelijke hormoonspiegels te verhogen, wat de zin in seks kan bevorderen.

4. Doe yoga

Yoga is een bewezen manier sex drive te verhogen of libido in algemene op verschillende manieren te stimuleren.

Yoga kan je ook helpen om het gevoel van eigenwaarde te vergroten. Het helpt je bij het overwinnen van psychologische en mentale blokkades die kunnen bijdragen aan je lage testosteron en libido. Yoga kan ook helpen bij het verbranden van calorieën en het verliezen van overtollig gewicht!

Yoga verbetert de flexibiliteit en stimuleert de bloedsomloop naar het bekken. Aan de andere kant, “verbetert” yoga je bekkengebied. Het helpt je om je bekken en hoofd langs je ruggengraat op één lijn te brengen zodat je hersenen en geslachtsorganen beter op elkaar aansluiten. Dit maakt je penis en testikels wakker, waardoor je meer testosteron aanmaakt en een betere doorbloeding hebt.

5. Ga meer bewegen

Lichamelijke activiteit kan de hersenen helpen meer zuurstof en bloed te krijgen. Het heeft ook een stemming bevorderend effect dat gunstig is voor je seksuele welzijn.

Laag libido bij vrouw kan je op natuurlijke wijze verhogen door regelmatige lichaamsbeweging. Regelmatige lichaamsbeweging helpt je lichaam minder cortisol, het stresshormoon, te produceren en endorfine vrij te maken, de “feel good”-chemicaliën die de stemming en de zin in seks kunnen verbeteren!

Doe meer aan lichaamsbeweging als je lijdt aan depressie, waardoor het moeilijk kan zijn om in de stemming te komen.

6. Neem lustopwekkende middelen

Lustopwekkende middelen om je libido te verhogen lijken misschien geen “leuke” aanpak, maar het is een eenvoudige manier om meteen meer plezier in de slaapkamer te hebben.

Een afname van de geslachtsdrift kan bij beide geslachten optreden en er zijn speciale voedingssupplementen om dit verschijnsel tegen te gaan. Vrouwen creëerden speciale stimulerende middelen voor vrouwelijke potentie, die effectief libido verhogen bij vrouwen.

Ben je een man en wil je je potentie verhogen bekijk ook erectiepillen.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *