Mail & Win

Er valt wat te winnen! Vaak hoef je daar weinig voor te doen, dus onthoudt deze ‘spelregels’:
• De duur van Win-acties varieert van enkele dagen tot 2 maanden (zijnde de looptijd van een DeBetereWereld-krant).
Winnaars worden persoonlijk via e-mail of telefonisch op de hoogte gesteld, en níet via een update van het betreffende artikel.
• Degenen die niet winnen (vaak honderden tot ruim duizend inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. Wij vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft.
• Wij gaan ook niet in discussie over wie wel, waarom niet, etc.
• De winnaars ontvangen hun prijs per post/koerier van De Betere Wereld of van de verloter rechtstreeks. Soms, bij een grote prijs als een fiets of reisje bijvoorbeeld, verlangen wij dat de winnaar de prijs in ontvangst komt nemen – en dus ook op de foto gaat. Het is immers ook een PR-moment voor de verloter als voor De Betere Wereld.
• Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen ;) Zie ook onze pagina “Privacy”.

Veel geluk!

Opvliegers? Is het de overgang?

Opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren, allemaal bekende verschijnselen die horen bij de overgang. Iedere vrouw krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Promensil Extra Sterk is een voedingssupplement op basis rode klaver en helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, stemmingswisselingen…

Lees verder

Leef bewust, winkel bewust

Leef jij bewust? Dan ben je bij Bewustwinkelen.nl aan het juiste adres. Je vindt hier meer dan 67.000 reguliere, natuurlijke, biologische en glutenvrije drogisterij- en reformproducten zoals voeding, voedingssupplementen, zelfzorgmedicatie, lichaamsverzorging en meer! Wat je voor 21.00 uur bestelt, staat…

Lees verder
Lees hier De Betere Wereld Krant