Veganistisch

Veganistische recepten die gemakkelijk te maken zijn, gezond en verantwoord voor jou en Mother Nature. Die vind je natuurlijk bij De Betere Wereld, speciaal voor jou verzameld in deze categorie met gezonde vega recepten.

Omdat veganistisch eten vaak geassocieerd wordt met ‘minder’ draaien we het graag om: eet méér plantaardig, méér groenten, meer peulvruchten, meer volkoren, meer variatie en meer biologisch.

Over veganisten of vegans: het zijn mensen zoals jij en ik, uit alle lagen van de bevolking ongeacht culturele achtergrond die geen producten van gedode dieren eten, Dus geen vlees en vis, maar ook geen producten zoals gelatine (van rund of varken) en kaas met kalfsstremsel. Dit doen zij vaak uit ethische overwegingen, om het dierenleed terug te dringen.
De vegan keuken is kleurrijk, uitgebreid en supergezond. Let wel op je Vitamine B12-waarde; die kan je aanvullen met een plantaardig voedingssupplement.
Lees voor veel meer info onze “Ultieme Gids voor de (aankomende) Vegan“.
Enjoy!

Veganistische voeding is geschikt voor alle leeftijden

Een reactie op:  ‘Veganistisch dieet is gevaarlijk voor kinderen’ De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) betreurt het rapport dat afgelopen donderdag verscheen aan de Belgische Koninklijke Academie voor Geneeskunde, waarin artsen waarschuwen dat onvolwaardige veganistische voeding ernstige gevolgen kan hebben voor…

Lees verder
Lees hier De Betere Wereld Krant