Healthy Snacks

Gezonde snacks, wie wil dit nou niet? En dan nog het liefst die gemakkelijk thuis te maken zijn, en ook nog ’s verantwoord voor Mother Nature… Die gezonde snacks-recepten vind je bij De Betere Wereld, speciaal voor jou verzameld in deze speciale categorie. Heb je zelf een goed suikervrij recept? Laat het ons dan weten!

Gezond snacken, gemakkelijk is het niet. Maar dat schuldgevoel na het eten van hele slechte tussendoortjes, al dat gif waarmee je je lijf vult, da’s ook niet alles. Kortom, we gaan vanaf nú gezond snacken!

Om je op weg te helpen hebben we de lekkerste recepten voor gezonde snacks voor je verzameld. Soms vega, soms vegan, maar altijd lekker!
Onthoud wel dat suikervervangers als agavesiroop, palmsuiker, moutstroop en dergelijke ook calorieën bevatten. Voeg dus met mate toe. En laat je smaakpapillen er gedurende een paar weken aan wennen. Het gaat je lukken, met deze recepten voor gezond snacken!

PROEF NOU WAT!

Dachten we misschien wel alles al te hebben geproefd en geprobeerd, komen de chipsbedenkers van Yellow Chips met opnieuw twee sensationele innovaties. GoPure Fruits & Veggies met dragon én gedroogde sinaasappel. En GoPure‘classic’ aardappelchips met de friszoetzure smaak vanhibiscus. Zowaar…

Lees verder

Vegan pepernoten bakken

Lekker pepernoten snacken tijdens pakjesavond of gewoon omdat het lekker is? Doe dat met deze heerlijke vegan pepernoten!  Ingrediënten: 250 g speltmeel (amandelmeel of boekweitmeel kan ook) 2 eetlepels speculaaskruiden 2 theelepels bakpoeder 100 gram kokosbloesemsuiker (proef het deeg of…

Lees verder
Lees hier De Betere Wereld Krant