Over ons

Wat is De Betere Wereld?

De Betere Wereld is een mediabedrijf voor levensgenieters dat laat zien dat een groene en gezonde lifestyle heel goed mogelijk is zonder in te leveren op happiness en comfort!

Wij hebben een groen hart en willen je inspireren tot een gezonde,  verantwoorde levensstijl.  Dat doen wij door o.a. dagelijks actuele en positieve berichten over voeding, gezondheid, design, energie, duurzaamheid, lichaamsverzorging, life – & mindstyle op onze blog te plaatsen.

Wij laten ons hierbij o.a. inspireren door gepassioneerde specialisten en bevlogen, duurzame ondernemers die laten zien wat er allemaal mogelijk is en vaak een verrassende visie hebben.

Wil je meer van De Betere Wereld lezen? Volg ons dan op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube of Pinterest. Je kunt online een kijkje nemen in De Betere Wereld Krant of hier onze wekelijkse nieuwsbrief aanvragen.

 

Hoe verantwoord is De Betere Wereld zelf? 

Omdat duurzaamheid bij De Betere Wereld hoog in het vaandel staat, hebben wij onderstaande zaken binnen ons bedrijf doorgevoerd.

  • Compensatie van onze CO2-uitstoot door via Trees for Travel bomen aan te planten;
  • Gebruik maken van CO2-neutraal printpapier van bamboe en van FSC-gecertificeerd papier voor de krant, visitekaartjes en schrijfblokken;
  • 100% groene hosting van onze website door Cleanbits;
  • Het schenken van € 0,15 per verkochte fles De Betere Wijn aan de stichting I Love Beeing;betere-wijn-bilogische-veganistisch-reddebij-help-de-bijen-rood-rose-wit-ekoplaza-ontspanningsmoment
  • Distributie van De Betere Wereld-krant via bestaande distributiekanalen van partners. Zo brengen wij de CO2-uitstoot verder omlaag;
  • En de koffie? Biologisch én fairtrade natuurlijk!

Veel leesplezier!

De Betere Wereld
Enjoy & Do Good