Bijzondere thee van Lemon Poppy Tea

Ik ben een echte theeleut dus ik drink de hele dag door thee. Je hebt tegenwoordig ook zo veel smaakjes dat het ook niet snel begint te vervelen. Eigenlijk zijn het altijd theezakjes die ik gebruik maar iets anders proberen is natuurlijk ook erg leuk en lekker. Lemon Poppy Tea heeft thee die echt anders is. Ten eerste wordt het geleverd in een doosje met verrassende namen. Wat dacht je van Rose Blend en Mary Blend. In het doosje zit ook geen zakje maar er zitten verse kruiden in zoals roosjes, ijzerkruid of wilde Marjolein. De kruiden zijn gedroogd en goed voor 3x een halve liter thee.

Ingrediënten uit Albanië  

Lemon Poppy Tea haalt haar ingrediënten uit de bergen van Albanië. Het wordt daar met de hand geplukt en in Nederland wordt het met de hand verpakt. Alle theeën zijn 100% organic. In de theeën van Lemon Poppy Tea zit Sideritis Raeseri ook wel Çai Mali genoemd. Dit kruid is cafeïne vrij en zit vol met ijzer en antioxidanten. Super gezond dus. 

De thee smaakt verrukkelijk. De Rose Blend thee smaakt ook echt naar roosjes en omdat deze thee ook vitamine C, ijzer en antioxidanten bevat ben ik ook gelijk gezond bezig. Je kunt dus met een gerust hart wat liters thee weg drinken.

Door: Tessa Droge

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *