DISQ’en is verslavend

Mijn half jaar DISQ’en zit erop. Nou ja voor wat betreft het abonnement dan, want ik wil er wel mee doorgaan. Het elke dag 10 minuten trainen is een gewoonte geworden dus het zou raar zijn als ik er in één keer mee stop. De dagelijkse video’s met jaloersmakende beelden uit het buitenland met zon en warmte, het Sint filmpje van Rob en de crack the day challenge waren leuke momenten om op terug te kijken. Door de afwisselende oefeningen verveelde het nooit. Je kon zelfs een lekkere beat tijdens je workout mee laten draaien. Aan alles was in ieder geval gedacht. Ook werd je vaak gestimuleerd door Rob en Jelle doordat zij aangaven dat je voldoende water moest drinken, op je voeding moest letten en zeker niet op moest geven. Dat heb is ik ook niet gedaan, want als het mij een enkele keer ’s ochtends niet lukte om te trainen dan deed ik het gewoon ’s middags.

Challenge

Mijn halfjaar workouts eindigde met de crack the day challenge wat inhield dat ik veel crackers moest eten, twee liter water op een dag moest drinken en elke workout eindigde met 3 minuten buikspieroefeningen. Ook moest ik vooraf mijn gewicht en maten doorgeven en achteraf weer. Er was voor mij niet veel veranderd, want ik doe deze oefeningen echt voor mij conditie en om sterker te worden.

Conclusie

Al met al heb ik een sportief halfjaar achter de rug. Voorheen deed ik niet zoveel aan beweging behalve dan op de fiets naar mijn werk en soms eens een stuk wandelen. Nu voel ik mij veel fitter en is het een soort verslaving geworden om lekker te bewegen. Wil je dus niet al teveel tijd kwijt zijn aan sporten, wil je thuis sporten en op je eigen tempo dan is DISQ’en dus ideaal. Ik blijf dus lekker even doorgaan en ik zet mijn eigen programma dagelijks in elkaar, want na een halfjaar lukt dat wel met de diversiteit aan oefeningen.

thedisq.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *