Een wasmiddel geschikt voor mensen met astma

Klok wasmiddel

Klok wasmiddel is een ecologisch verantwoorde keuze en is vrij van allergenen. Behalve dat het wasmiddel goed schoon wast, is het dus een goede keuze voor het milieu en jezelf.

Winactie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans om een jaar lang gratis wasmiddel te winnen van Klok!

Waarom is het geschikt voor mensen met astma?

Als je last hebt van astma kan het lastig zijn om een geschikt wasmiddel te vinden wat de klachten niet verergerd. Klok is sinds kort gecertificeerd met het Asthma Allergy Nordic Label. 

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label krijg je de garantie dat het product geen parfum bevat en dat de ingrediënten kritisch zijn beoordeeld. Producten met Asthma Producten met dit worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergieën of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. 

De Klok Asthma Allergy Nordic label producten zijn verkrijgbaar in waspoeder wit en kleur en koop je onder andere in de supermarkt of op www.klok-eco.nl

 

Winactie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans om een jaar lang gratis wasmiddel te winnen van Klok!

Toon de 1 reacties
  1. Marjanne schreef:

    Heb met interesse dit stukje gelezen, nog nooit eerder van gehoord! Misschien eens proberen ………..

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.