Hallo Hailo!

Hailo afvalbak

Het is niet makkelijk om iets te vinden dat perfect past bij het interieur van je huis of op de plek waar je het meubelstuk graag zou zien. Misschien herken je dat wel. In dit geval ging het bij mij om een prullenbak voor in mijn keuken.

Zelf vind ik afval scheiden van belang, maar niet iedere prullenbak beschikt over de mogelijkheid om afval te scheiden. Bovendien passen hoge of brede prullenbakken niet in mijn keuken en dan begint de zoektocht naar de perfecte variant. Te groot, te klein, geen mogelijkheid om afval te scheiden, te gammel, geen mooie kleur of te duur. Uiteindelijk heb ik verschillende soorten prullenbakken gevonden. Nu hoefde ik alleen nog te kijken naar welke het beste past bij mijn keuken.

Afval scheiden in één prullenbak

Afval kunnen scheiden is van belang en daarom moet mijn prullenbak minimaal twee binnenemmers hebben. Hiermee bedoel ik dat de prullenbak twee emmers heeft die uit de prullenbak te halen zijn. Ik wil dan in een van de binnenemmers mijn GFT-afval bewaren en in de andere binnenemmer mijn restafval. De kleur van de buitenkant van de prullenbak echter is ook nog iets waar rekening mee gehouden moet worden. In mijn keuken staat een witte prullenbak het mooist, want deze bevat namelijk zwarte en witte tinten. Mijn oog viel daardoor al snel op het merk Hailo.

Hailo afvalbak

De Hailo Trento Öko 17 + 9 liter is een kleine, compacte prullenbak met twee binnenemmers. In de linker binnenemmer past 17 liter aan afval en in de rechter binnenemmer 9 liter aan afval, wat in mijn geval genoeg is. Bovendien is de prullenbak niet te duur. En kenmerkt zich door Duitse degelijkheid: vijf jaar fabrieksgarantie!
Het voordeel is ook dat de prullenbak niet hoog is, maar juist wat breder en daardoor onder mijn keukenraam kan staan. Hier staat hij niet in de weg, maar komt hij wel tot zijn recht. Ik ben meer dan tevreden!

Thuis afval scheiden

Het afval in je huis wordt voortaan op een moderne manier gescheiden. Bij de webwinkel Thuisafvalscheiden.nl vind je van alles om recyclen en afval scheiden makkelijk en leuk te maken.

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *