Hemp met een boost

Dat hennep niet alleen maar slecht voor je is bewijst The Body Shop. Ze heeft namelijk een lijn ontwikkeld met hennep. Hoewel de Community Trade hennep van The Body Shop dezelfde soort is die gebruikt wordt om de drug cannabis te maken, gebruiken ze de niet-psychoactieve variant ervan om een prachtig rijke, hydraterende olie te produceren. De hennepolie hydrateert je huid zodat het een echte boost krijgt. Van handcrème tot gezichtsmasker. Een echte verwennerij om te gebruiken.

Handcrème

Door het vele handen wassen en de kou drogen mijn handen extra snel uit. Deze hemp handcrème is heerlijk hydraterend en niet vet. Extra lekker is om vlak voor het slapen gaan een dikke laag aan te brengen zodat je ’s ochtends met zijdezachte handen wakker wordt. De geur is ook erg lekker. Een echte aanrader dus.

Gezichtsmasker

Als je het gezichtsmasker aanbrengt lijk je wel een soort Shreg, want het laat een groene gloed achter. Ik breng ’s avonds een dikke laag van het masker aan en laat het lekker intrekken. Als ik naar bed ga is het al helemaal ingetrokken dus het kan de hele nacht zijn werk doen. ’s Ochtends voelt mijn huid lekker gehydrateerd aan en het werkt wel 72 uur. Geen trekkerig huid meer en mijn huid is intensief verzorgd.

Doucheolie

Ik ben nooit zo van de doucheolie, omdat het altijd zo vettig is en de vloer glad maakt maar deze doucheolie is anders. Als je de doucheolie met ronddraaiende bewegingen op je huid aanbrengt dan verschijnt er een romig schuim. Na het douchen hoef je in principe geen bodylotion of -butter meer aan te brengen maar voor de extra hydratatie zou je het wel kunnen doen. En dan natuurlijk degene van de hemp lijn. Blijf je lekker is stijl.
Deze ‘groene’ lijn is een mooie toevoeging aan het assortiment van The Body Shop, want mijn huid is helemaal happy.

www.thebodyshop.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.