Koop slim, koop een refurbished iPhone X

Misschien weet je het niet maar je kunt tegenwoordig uitstekend een gereviseerde (refurbished) iPhone kopen. Een refurbished iPhone X biedt je veel belangrijke voordelen. Steeds meer mensen kiezen voor een refurbished smartphone in plaats van voor een nieuw exemplaar of een tweedehands toestel. Hier zijn natuurlijk belangrijke redenen voor te noemen. Als jij interesse hebt in een iPhone X, dan is het kopen van een refurbished iPhone X eigenlijk altijd de beste keuze.

De belangrijkste voordelen van de refurbished iPhone X

Er zijn veel interessante voordelen te noemen van de refurbished iPhone X. Wij hebben de 5 belangrijkste pluspunten voor je op een rijtje gezet!

1. Een duurzame keuze

Een refurbished iPhone X kopen is een duurzame keuze. Het produceren van een smartphone zorgt voor een behoorlijke milieubelasting. Er moeten delfstoffen worden gebruikt, er worden veel broeikasgassen uitgestoten en er ontstaat bij de productie risicovol afval. Er worden gemiddeld 2 miljard smartphones en tablets geproduceerd. Wanneer een smartphone een tweede leven krijgt, zoals bij een refurbished iPhone X, dan is dit een duidelijk duurzamere keuze dan wanneer je een nieuwe iPhone koopt.

2. Zo nieuw als je zelf wilt

Refurbished iPhones zijn er in alle soorten en maten. Er zijn meerdere gradaties wanneer we kijken naar de mate waarin het toestel ‘als nieuw’ is. Sommige refurbished iPhones zijn daadwerkelijk nog nooit gebruikt, terwijl andere toestellen lichte gebruikssporen of zwaardere gebruikssporen hebben. Aan iedere gradatie wordt een specifieke prijs gekoppeld. Je kunt dus zelf bepalen hoe nieuw jouw refurbished iPhone X eruit ziet. Uiteraard werken de toestellen allemaal als nieuw, ook wanneer er sprake is van gebruikssporen.

3. Je voorkomt een BKR-notering

Een abonnement met toestel wordt tegenwoordig gezien als een schuld en dat betekent dat je een BKR-notering krijgt als je kiest voor een abonnement met een iPhone. Wil je vervolgens een hypotheek aanvragen? Dan kun je gemiddeld maar liefst 10.000 euro minder lenen door deze notering. Je kunt gebruik maken van een sim only abonnement en een voordelige refurbished iPhone X kopen. Zo ben je veel goedkoper uit, heb je een goed werkend toestel én voorkom je een vervelende BKR-notering.

4. Je bespaart op de aankoop

Een refurbished iPhone X werkt als nieuw. Deze is volledig nagekeken en gereviseerd tot een toestel dat echt voor nieuw door kan gaan. Toch betaal je voor een refurbished iPhone X veel minder dan voor een nieuwe iPhone. In bepaalde gevallen kan de besparing oplopen tot in de honderden euro’s.

5. Je krijgt er garantie bij

Een heel belangrijk verschil tussen een tweedehands iPhone en een refurbished iPhone X is wel de garantie. Je wilt zeker weten dat je een goed werkend toestel koopt waar je voor langere tijd goed gebruik van kunt maken. Bij een tweedehands toestel krijg je (vaak) geen garantie. Gaat het toestel kapot? Dan komen de kosten voor jouw rekening. Koop je een refurbished iPhone X? Dan krijg je er garantie bij waar je op terug kunt vallen wanneer dit onverhoopt nodig is.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *