Moeilijke slaper? Herbalife introduceert middel tegen slapeloosheid 

Moeilijke slaper Herbalife introduceert middel tegen slapeloosheid 

In zeven dagen een betere nachtrust 

AMSTERDAM – Moeilijke slapers opgelet. Herbalife introduceert Night Mode: een slaapmutsje waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat het de slaapkwaliteit al slechts binnen zeven dagen verbetert. 

Night Mode is geïnfuseerd met saffraanextract. Hierdoor worden de melatonineniveaus, die de slaap/waakcyclus ondersteunen, ‘s avonds verhoogd. Zo wordt slapeloosheid verminderd en kunnen mensen die moeilijk slapen weer fris wakker worden. 

Beter slapen zorgt voor een betere gezondheid  

Met meer dan 67 procent van de volwassenen die zeggen dat ze last hebben van een verstoorde slaap en meer dan 44 procent van de volwassenen die aangeven dat de kwaliteit van hun slaap in de laatst vijf jaar is afgenomen, is een goede nachtrust van cruciaal belang voor het algehele welzijn. “Slaap verbetert onze fysieke gezondheid en zorgt ervoor dat ons lichaam ‘s nachts kan recupereren, herstellen en regenereren”, vertelt Martijn Ederveen, Senior Country Manager Herbalife Netherlands & Malta. “Dat verbetert onze mentale helderheid en emotionele evenwicht. Dit kan weer leiden tot een beter humeur, hogere energieniveaus en een scherpere focus gedurende de dag.”  

Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen  

Night Mode is rijk aan vitamine B6, wat bijdraagt aan het normale psychologische functioneren en bevat ook veel riboflavine, dat bijdraagt aan de normale werking van het zenuwstelsel en helpt om vermoeidheid en uitputting te verminderen. Het bevat kleurstoffen uit natuurlijke bronnen, geen kunstmatige smaakstoffen, is geschikt voor veganisten en is gluten- en suikervrij.  

Avondroutine 

Night Mode met kamille- en perziksmaak kan worden opgenomen in de avondroutine om goed te slapen. Dit doe je door één schepje (6 g) aan een halve beker koud of warm water (ongeveer 150 ml) toe te voegen, meng dit vervolgens en geniet er ongeveer een uur voor het slapengaan van. Eenmaal per dag gebruiken. 

“Geniet van een goede nachtrust met Night Mode in combinatie met een evenwichtig en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl”, besluit Ederveen. 

https://www.herbalife.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *