Nocciolata een plezier uit de natuur dat je dag uniek maakt

Nocciolata is een assortiment heerlijke en verantwoorde smeerpasta’s gemaakt volgens een traditioneel Italiaans ambachtelijk recept en ideaal voor een moment van puur genot. De smeerpasta’s hebben een evenwichtige smaak en voedingswaarde dankzij de biologische grondstoffen die zorgvuldig werden geselecteerd door de familie Rigoni: de hazelnotenvariëteit Tonda Romana, cacao van de beste kwaliteit en natuurlijk extract van Bourbon vanille. Ze bevatten geen palmolie, bewaarmiddelen of kunstmatige smaakstoffen en hebben een volle, ronde en harmonieuze smaak dankzij de trage productie.

Naast de klassieke, smeuïge en intense versie is Nocciolata ook verkrijgbaar in de exclusieve variëteiten Zonder Melk en Bianca. 

Nocciolata Zonder Melk bevat geen additieven en heeft een intense chocoladesmaak, perfect afgestemd op de volle smaak van hazelnoten. Ook geschikt voor veganisten of mensen met een lactose-intolerantie.

Nocciolata Bianca speelt in op de behoefte van de consument aan producten die alle voordelen van noten bieden zonder in te boeten aan smaak. Een nieuwe versie van de Nocciolata zonder cacao, met meer hazelnoten en 30% minder suiker. Een natuurlijke smaakbom!

Je kunt de Nocciolata smeerpasta’s zo eten of bij het ontbijt, als tussendoortje, of bij pannenkoeken en wafels voor de hele familie.

“In de jaren 60 droomde elk kind in Asiago ervan om bij Tuncali (de patissier van het dorp) de beste ‘cioccolata’ (chocolade) te kopen! De herinnering aan deze heerlijke ambachtelijke delicatesse bracht ons op het idee om een smeerpasta met cacao en hazelnoten te creëren, bereid volgens de kunst van de patisserie, maar geperfectioneerd door de ervaring van Rigoni di Asiago”. Andrea Rigoni, CEO.

Toon de 5 reacties
 1. Aline Bouma schreef:

  Wat lijkt me dit een (h)eerlijk product! Gek op chocolade dus ontzettend benieuwd naar

 2. Maayke schreef:

  Jummie, hier wordt toch iedereen blij van 😋

 3. Franka schreef:

  Mmmmjam lijkt me heerlijk!

 4. Wilma schreef:

  Oh, wat zou ik die graag willen uitproberen! En zo’n koekje zoals op de foto daarmee bakken!

 5. Fenny schreef:

  Lijkt me heeeerlijk ^-^

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.