Rolluik prijzen: reken direct jouw prijs uit!

Rolluiken zijn ideaal voor zowel de zomer- als winterperiode. Ze isoleren je kamer en zorgen er door de verduistering ook voor dat je lekker kunt slapen. Deze zonwering op maat wordt vaak vergeleken met screens, maar heeft nog een aantal extra voordelen. Wat is de prijs van jouw rolluik? Je berekent het eenvoudig.

Wat bepaalt de prijs van je rolluik?

De prijs van je rolluik hangt af van de afmetingen van het rolluik, het materiaal en de bediening. Een elektrische rolluik met een goede motor geeft je een hoop gebruiksgemak, maar heeft daardoor ook een ander prijskaartje dan een rolluik die je handmatig bedient. 

Het rolluik rust normaal gesproken op een lekdorpel. Is er geen lekdorpel aanwezig? Dan moet er een valse vensterbalk worden geplaatst. Houd bij het berekenen van de prijs van je rolluiken ook rekening met de montage ervan. Met het inschakelen van een montageteam ben je verzekerd van een professionele en stevige montage.

De prijzen van een kwalitatief rolluik ligt gemiddeld tussen de € 350 – € 1.000 inclusief elektrische motor en afstandsbediening. (rolluik van 1×1 meter of 3 x 2 meter) De kosten voor de montageservice zijn eenmalig €75,- en €149,- per rolluik. Wat is de prijs van jouw rolluik inclusief montage? Je berekent het eenvoudig online.

Voordelen van rolluiken

Een donkere slaapkamer bevordert je nachtrust. Je slaapkamer kun je niet beter verduisteren dan met gesloten rolluiken. Door de rolluiken heb je geen last meer van (felle) straatverlichting of een lichte zomeravond. 

Je woning isoleren is belangrijk voor zowel de zomer als winter. Via de ramen warmt je woning snel op en verlies je ook snel warmte. In de zomer houd je de warmte buiten huis bij het sluiten van de rolluiken. In de winter bespaar je op je stookkosten. De rolluiken isoleren je kamer door de PUR schuim vulling in de lamellen.

Ook werken de rolluiken geluiddempend. Woon je aan een drukke straat of weg? Met rolluiken dringen de geluiden van buiten minder goed naar binnen. Tenslotte werken de rolluiken inbraak vertragend door de door de anti-optilbeveiliging. Vooral gelegenheidsdieven schrik je hiermee af!

Stel je rolluiken helemaal naar wens samen

Je stelt je rolluiken in verschillende kleuren samen, waardoor ze mooi bij je woning passen. De collectie bij INHUIS Plaza bestaat uit 6 verschillende systeemkleuren. De aluminium behuizing en lamellen worden in poedercoating gespoten en zijn daardoor kleurvast en weerbestendig. Je kiest daarnaast voor een half schuine, een kwart ronde of een ronde kastuitvoering. 

Je kunt ervoor kiezen de maten van je rolluik zelf op te meten of de maten te laten nameten en het rolluik te laten monteren door een vakkundige specialist. Je bent er dan zeker van dat het rolluik in de juiste uitvoering wordt geleverd en gemonteerd! Het inmeten van je ramen is helemaal gratis. 

Door: Jonathan van den Broek

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *