Vype e sigaret, wat is dat?

Stoppen met roken en zoeken naar de meest effectieve hulpmiddelen. Dat kan o.a. door nicotine pleisters of nicotine kauwgum, zuigtabletten, medicatie, acupunctuur of de e-sigaret. Op het gebied van e-sigaretten is er weer een nieuw merk e-sigaret op de markt, namelijk Vype. Vype biedt een breed scala aan verschillende e-sigaretten aan. Maar wat is er nou zo anders aan de Vype e sigaret in vergelijking met de andere e-sigaretten? 

Verschil Vype e sigaret

De e-sigaretten van Vype hebben een gesloten pod systeem. Dit houdt in dat je niet zelf je e-sigaret hoeft bij te vullen zoals bij de normale e-sigaret. Er zit dus al vulling in het tankje en het is dus niet meer nodig om zelf bezig te zijn met het bijvullen van je Vype e sigaret. Verder kun je de e-sigaretten van Vype opladen met een USB-kabel. Elke Vype e sigaret heeft een USB-poort waarop je de kabel kunt aansluiten. 

Fabrikant

Het is wel heel frappant als je verteld wordt wie de fabrikant is van de Vype e sigaret. Dat is namelijk Britisch American Tobacco, afgekort BAT. Britisch American Tobacco staat bekend om de productie van Lucky Strike, Pall Mall en Dunhill. Het feit dat zij nu ook op de markt komen met een e-sigaret geeft aan dat zij ook graag alternatieve opties aanbieden voor hun doelgroep.

Smaken van de Vype e sigaret

Je hoeft Vype e sigaret dus niet zelf te vullen met een e-liquid. Maar hoe werkt het dan? De verschillende smaken die Vype aanbiedt, zitten al voorverpakt en deze plaatst je in de e-sigaret. Het enige dat je hoeft te doen is het tankje dat in je Vype zit, eruit te halen en te vervangen door het nieuwe smaakje. Er zijn verschillende smaken die je in de Vype e sigaret kan plaatsen. Zo kun je kiezen uit een tabak-smaak, fruit-smaak en een methol-smaak. Verder is het ook handig om te weten dat elke smaak beschikbaar is in twee verschillende soorten, namelijk normale en zoute nicotine. Voor de mensen die geen idee hebben wat hier nou het verschil tussen is, leggen wij dat graag uit. Normale nicotine heeft hetzelfde effect als een normale sigaret. Zoute nicotine prikkelt de keel wat minder, waardoor je hogere waardes met nicotine kan ervaren zonder dat dit teveel kriebelt.

Een verschil met andere e-sigaretten en wat voor sommige mensen als nadeel gezien wordt, is dat de Vype e sigaret slechts in een een beperkt aantal smaken verkrijgbaar is.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.