Warme voeten met Glerups pantoffels

De winter is niet mijn favoriete jaargetijde, want is koud, vaak onstuimig weer en de dagen zijn zo kort. Om er toch het beste van te maken maak ik het in huis gezellig met kaarsjes en doe iets lekker warms aan mijn voeten. De vilten pantoffels van Glerups zijn daar ideaal voor.

Tekst: Tessa Droge

Glerups heeft diverse soorten pantoffels zoals slippers, schoenen en laarsjes en met een leren of rubberzool. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar en ze zijn er voor volwassene, kinderen en er zijn zelfs schattige babyslofjes. De pantoffels zijn gemaakt van een mengsel van wolsoorten; 100% Gotland wol en zachte merinowol. De pantoffels worden volledig met de hand gemaakt en het voetbed is dubbel gevilt en de zool is van plantaardig gelooid leer of van natuurrubber. Heerlijk warm dus en een zeer stevige pantoffel.

Ik heb de Glerups laarsjes met rubberzool in de prachtige natuurlijke kleur groen mogen uitproberen. De pantoffels zitten als gegoten en je kunt ze prima zonder sokken dragen, want de Gotland wol en merinowol houden je voeten heerlijk warm. Ook vind ik de zool van rubber erg handig, want ik ga vaak even met mijn pantoffels naar buiten om iets in de vuilcontainer te gooien. Nu hoef ik niet bang te zijn dat de zool vies wordt, want je maakt ze zo schoon met een doekje. Ik kan dus niet meer zonder de Glerups dus nu vind ik het zelf jammer dat de winter weer voorbij is en de pantoffels misschien wel iets te warm zijn om te dragen.

De Glerups pantoffels bestel je op www.binorm.nl/glerups

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *