Yakwol plaid van MoreThanHip

Elk jaargetijde heeft wel wat. In de winter hopelijk mooie besneeuwde landschappen, de lente met de bloemen die opkomen en de lammetjes in de wei, de zomer met lekker zonnen op het strand en zwoele zomeravonden en de herfst met zijn onstuimige karakter en de kaarsje op tafel en …. mijn plaid mag weer tevoorschijn komen.

Wegkruipen onder een plaid

Want wat is er lekkerder als het buiten koud is en regent dat je onder een plaid kan kruipen op de bank. En zo’n plaid moet er dan natuurlijk ook mooi uitzien en daar weten ze wel raad mee bij MoreThanHip. Bij mijn antracietkleurige bank staat de turkoois kleurige echt prachtig. Het plaid staat mooi als versiering op mijn bank maar als het even kan ben ik eronder te vinden. De afmeting van het plaid is 110 x 230 cm dus ik lig er heerlijk helemaal onder en koud heb ik het zeker niet. De plaids zijn er in wel negen verschillende kleuren.

Je kunt het plaid natuurlijk ook gebruiken als deken in de tuin als de zwoele zomeravond net iets sneller afkoelt of als yogaplaid, want door de goede isolerende werking voelt het heerlijk warm aan. En je zou zeggen een plaid gemaakt van wol kriebelt maar dit plaid voelt lekker zacht aan. Het plaid is niet gemaakt van echte yakwol, want dat is erg duur en schaars product dus wordt er katoen en acryl gebruikt allemaal met de hand gemaakt in Nepal. Op weefgetouwen worden de plaid stuk voor stuk gemaakt door medewerkers die goed worden behandeld en een eerlijk loon krijgen. Een must have met een goed verhaal en een eerlijke prijs.

En de plaids worden ook een nog eens duurzaam verstuurd, want op de doos zit een sticker met de tekst: “Deze doos is hergebruikt”. Goed bezig dus!

Door: Tessa Droge

http://www.morethanhip.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *