100% natuurlijk onderhoud van je mond  

Echina_sprayOm minder vatbaar te zijn voor dit soort ongemakken, is een goede mondhygiëne van groot belang. Ook al poetsen we dagelijks onze tanden, om de mond- en keelholte gezond te houden is het verstandig om dagelijks de 100% natuurlijke Echina mondspray te gebruiken.

De mond is een kwetsbaar orgaan. Het is de grootste opening in ons lichaam en is dus gemakkelijk toegankelijk voor allerlei ongunstige en ongewenste virussen en bacteriën. Er kunnen dan ook heel wat ongemakken optreden in de mond- en keelholte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: gevoelige witte of rode plekjes, gevoelig tandvlees, irritatie in de mond- en keelholte, lipblaasje, slechte adem.

Echina mondspray 
Is een combinatie van Echinacea tinctuur met etherische oliën Pepermunt, Salie, Tea tree en Kruidnagel die de mondslijmvliezen diep zuiveren en verlichten. Daarnaast verhoogt Echina mondspray de natuurlijke weerstand van het lichaam tegen ongunstige bacteriën en schimmels, verbetert het de conditie van het tandvlees en helpt het snel en effectief.
Het bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is ook verkrijgbaar als mondhygiëne met handig dopkwastje om lipblaasjes of plekjes eenvoudig aan te stippen.

Echina mondspray wordt geadviseerd voor zowel preventief gebruik als het aanpakken van reeds bestaande mond- en keelklachten.

Voor meer informatie: Aromed

Echina mondspray is verkrijgbaar bij drogisterij en reformwinkel en direct online te bestellen in de Aromed shop

 

Lees ook:
> Baby kids en hair and bodywash van De Traay
> Babongo presenteert eigen zeep: ambachtelijk en natuurlijk

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *