Biologische, vegan chocolade met natuurlijke suikervervangers (Win)

iChoc Expedition

Nieuwe serie van iChoc

Ga je mee op expeditie naar de schatten van het regenwoud?

De chocolade van iChoc gaat naar alle delen van de wereld. Met name in de landen waar de vegan lifestyle booming is. En dat is niet zo gek, wat behalve biologisch en veganistisch, is iChoc gewoon super lekker!

Zou dat door de kokosbloesemsuiker en de tijgernootjes komen? De eerste is zo ongeveer de meest duurzame suikervervanger die je je kan wensen als je van een zoetje houdt. Daar heeft het Duitse bedrijf goed naar haar klanten geluisterd: die willen graag duurzame alternatieven voor suiker.
Ook de stukjes tijgernoot die in de nieuwe iChoc EXPEDITION serie zijn verwerkt, komt tegemoet aan de wensen van iChoc-genieters wereldwijd. Op die eeuwige hazelnoot ben je wel eens uitgekeken natuurlijk, maar belangrijker is dat de tijgernoot rijk aan proteïne en enzymen is.

iChoc Expedition

Passend bij je healthy lifestyle

Same met het verhoogde percentage cacao, is deze nieuwe serie zeer geschikt voor personen die een bewuste en natuurlijke lijfstijl nastreven. iChoc EXPEDITION is dus de nieuwe favoriet van fitness freaks, raw foodies en anderen met verhoogde interesse in gezondheid!

Vegan & Biologisch

Alle iChoc ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd. De cacao komt direct van biologisch werkende boeren in Dominicaanse Republiek, die natuurlijk een goede prijs ontvangen voor hun waar. De chocolade is vrij van toevoegingen zoals soja lecithine, en zelfs de verpakking is zeer duurzaam.
Eigenlijk is er geen enkele reden om niet van iChoc te genieten als je zin in chocolade hebt!

iChoc Expedition

Mail & Win

Wil je kans maken op 1 van de 5 Expedition Packs om deze nieuwe iChoc als een van de eerste te proberen? Vul hieronder je gegevens in én overtuig ons waarom jij moet winnen!
Volg je ons al op Facebook? Dat vinden we leuk! (en jij hopelijk ook)

www.ichoc.de/en

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *