Nieuw van de Traay: body oil met bijenwas

Het is weer koud en de verwarming staat aan – dé periode dat je een droge huid krijgt. Wat kun je daar aan doen? Van binnenuit kan je eraan werken door genoeg water te drinken en de goede vetten te eten. En van buitenaf kan je je huid verzorgen met de nieuwe body oil van imkerij de Traay! 

De body oil beschermt de huid door de natuurlijke vetten in de huid aan te vullen en de wateroplosbare stoffen die je huid beschermen ‘binnen’ te houden. Zonder de poriën af te sluiten!

PLantaardige olie en bijenwas

De body oil bevat onder andere amandelolie, een olie met vitamines en essentiële vetzuren die de huid zacht en soepel houden. Daarnaast ook macadamia olie die een ‘zacht’ gevoel geeft aan de huid en regenererende en huidverzorgende eigenschappen heeft. Natuurlijk ook een bij-gerelateerd ingrediënt: bijenwas. Bijenwas hydrateert de huid en beschikt over verzachtende, antiseptische en kalmerende eigenschappen. Bovendien zorgt de bijenwas voor een minder ‘vette’ laag op de huid.

BHC_Bodyoil_rozen 100mlBHC_Bodyoil_zoete_Amandel 100ml

Biologisch gecertificeerd door BDIH

Natuurlijk zijn de oliën gecontroleerd en gecertificeerd door een onafhankelijke organisatie. De producten bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen of aardolieproducten maar wel eerlijke, natuurlijke ingrediënten.

Je kunt de olie in 4 varianten krijgen: baby (met calendula), lavendel & sinaasappel, rozen en zoete amandel. Consumentadviesprijs: €9,45 voor baby en €9,95 voor de andere soorten.
Meer informatie vind je op www.beehonestcosmetics.com

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *