Broodtrommel, lunchbox, bento box… welke van GreenJump kies jij?

schoolspullen

RVS: gezond én gaat heel lang mee!

Neem of krijg jij voeding mee voor naar school, je werk of een dagje uit? Dan hebben wij deze tip voor jou: trommeltjes en boxen van roestvrijstaal (rvs) – gezond en duurzaam!

Rvs is hét alternatief voor de plastic meuk: het kan tegen een stootje, neemt geen nare smaakjes en geurtjes op en gaat járen mee. We lopen de verschillende bakjes en mogelijkheden even met je door – daarna hoef je alleen nog maar te kiezen.
Ennn…, zo hoef je niet elk (school)jaar een nieuwe broodtrommel aan te schaffen!

Wat vind je van deze beestachtig leuke kinderrugzakjes van gerecyclede PET-flessen?

Kleinere rvs rakkers 
De kleinere snackdoosjes wil je hebben voor wat fruit of gezonde tussendoortjes. Natuurlijk allemaal lekdicht, soms met kunststof deksel (BPA-vrij!), soms stapelbaar met handig kliksysteem, en in diverse maatvoeringen. Sowieso ook heel handig voor thuis.

greenjump

Lékker lunchen!
Ook de rvs broodtrommels en lunchboxen zijn er in diverse maten als ook uitvoeringen. Heel handig: eentje met vakjes! Bij die van U-konserve kan je de verdelers er zelfs uitlaten. Ook voor de grote trek of als je voedsel wilt meenemen voor meerdere personen is er volop keuze!

Niet alleen voor kinderen
Je kunt alle kanten op met de rvs broodtrommels;  voor een lunch naar werk of school, of in een kleiner formaat voor tussendoortjes voor de ‘inkakmomentjes’ tijdens het werk, onderweg, direct na het sporten en natuurlijk in het speelkwartier.

Wat past er allemaal in je box? 
Nou dit bijvoorbeeld:

Warm houden of juist koel?
Thermosbakjes houden je eten lekker warm of juist koel. En natuurlijk zijn ze lekdicht en nemen ze geen geurtjes op. Er zijn speciale uitvoeringen voor kinderen; sommigen hebben een opvouwbare lepel in de deksel (handig!) en de topper onder de thermosbakken, de King Thermos food jar, houdt voedsel tot 7 uur warm en 9 uur koud.

En waar hebben ze dit moois allemaal?
Bovenstaande rvs mogelijkheden én nog veel meer broodtrommels, lunchboxen, koeltassen, wasbare boterhamzakjes en bakjes om eten in mee te nemen of te bewaren hebben we gevonden op :

www.GreenJump.nl, het eco bio fair warenhuis.

Tip: Voor bij je droogje hoort een natje, dus kijk gelijk even naar hun assortiment drinkflessen en schoolbekers. (En natuurlijk zijn álle modellen BPA- en gifvrij.)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.