Deterra: de online foodmarkt waar je lokale producten bestelt en ophaalt waar jij wilt

deterra

Kies je Afhaalpunt. Kies je verse Boodschappen. Haal je Bestelling op.

Deterra is een online platform dat gezonde, verse en eerlijke producten van lokale boeren toegankelijk maakt voor de consument en beter verkoopbaar maakt voor de producent, tegen een eerlijke prijs.

Dat klinkt goed niet? De producten worden door jou via de webshop Deterra.nl besteld bij lokale boeren (sommige daarvan zijn biologisch gecertificeerd) en je haalt je bestelling vervolgens af bij een van de afhaalpunten in jouw buurt.
Kopen bij lokale boeren heeft meerdere voordelen, zoals gezondere producten, het verminderen van transportkilometers en de lokale economie wordt op deze manier gestimuleerd.

deterra

De voedselketen veranderen – doe mee!
Deterra is een initiatief van ondernemers Frans Broeders en Remco Bohms. Zij willen met Deterra de huidige voedselketen permanent veranderen. Na succesvolle pilots in Den Bosch en Eindhoven willen zij hun ambitie om uit te breiden naar andere delen van Nederland realiseren. En jij kan meedoen:
Word nu mede-eigenaar van deze onderneming, ontvang 6% rente en profiteer van een sterk groeiende markt!

Duurzame crowdfunding
“Met de investeringen die wij ontvangen, gaan we het aantal producenten flink uitbreiden, het assortiment zal moeten groeien en we willen afhaalpunten door het hele land openen. Daarbij dient voor elke nieuwe nieuwe regio de online en offline marketing activiteiten op orde te zijn. Al met al is er een behoorlijke bedrag nodig en zoeken we enthousiaste investeerders die in ons idee geloven. Maar de markt voor het online bestellen van voeding groeit extreem snel en ook is er een toenemende behoefte aan gezonde producten, waarvan de herkomst bekend is. Dus wij hebben bijzonder veel vertrouwen in deze campagne bij Oneplanetcrowd! Het feit dat wij inmiddels meer dan € 20.000 hebben opgehaald, bevestigt dit”.

Meer info: www.deterra.nl
Crowdfund mee: http://bit.ly/Deterra_CF

deterra deterra

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *