Duurzaam beleggen, met Semmie

blog-geld

Invest Nice - voor jou, je kinderen en een betere wereld!

Duurzaam beleggen voor iedereen, voor jou en mij… Met het nieuwe initiatief Semmie wordt de beleggingswereld ook bereikbaar voor mensen zoals jij en ik. Semmie is een onafhankelijk, digitaal platform dat investeren voor iedereen mogelijk wil maken. Transparant en laagdrempelig voor young professionals, jonge ouders en grootouders – mensen die graag willen investeren in hun eigen toekomst en die van hun (klein)kinderen, zonder over specifieke marktkennis te hoeven beschikken en geen grote risico’s willen lopen.

Bij Semmie weten ze alles van beleggen, maar hebben niets met het geheimzinnige gedoe. Zij breken de beleggingswereld open en beleggen alleen in duurzame bedrijven. Niet door het wiel opnieuw uit te vinden, maar door het eenvoudig, transparanter en leuker te maken. Bij Semmie begrijpen ze dat beleggen niet makkelijk is. Met hun risicomijdende manier van beleggen ben je misschien niet binnen drie maanden miljardair, maar proberen ze je wel een jaarlijks steady rendement te bieden. Zo boekt Semmie sinds 2013 een betrouwbaar gemiddeld rendement van 3,5% per jaar voor zijn testklanten. Met een inleg vanaf 50,- per maand en het online openen van je eigen beleggingsrekening kan je al van start met duurzaam beleggen bij Semmie.

De naam Sem werd geboren in 1949. Als een van de oprichters van de optiebeurs is hij al sinds 1978 een begrip in de beleggingswereld. Begonnen als loopjongen en zich zelf opgewerkt tot een van de spelmakers staat hij bekend als doorgewinterde beursgoeroe. In 1982 werd zijn zoon Sem Jr. geboren, beleggen werd hem met de paplepel ingegoten. Op 6 jarige leeftijd stond hij al op de beursvloer in New York. De komst van het internet gaf nieuwe mogelijkheden en hij ging zich verdiepen in de toegankelijkheid van de beleggingswereld voor het grote publiek, zijn doel: beleggen mogelijk maken voor iedereen. Beleggen is namelijk helemaal niet alleen maar voor mensen met veel geld en kennis. Zijn idee werd extra versterkt door de geboorte van zijn eigen zoontje, die, hoe toevallig ook, Semmie heet. Hij is tenslotte het toekomstbeeld.

Semmie maakt duurzaam, eenvoudig en eerlijk beleggen mogelijk voor jou en mij.
Semmie is onderdeel van Sem.nl BV en in het bezit van een AFM-vergunning.

www.semmie.nl
invest nice

Gerelateerd:
>  Dossier Pure Winst

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *