Duurzaam investeren: Echt rendement. Echt duurzaam.

duurzaam investeren

Laagdrempelige instap grootste platform duurzame energie in NL geschikt voor particuliere impact funder

Duurzaam investeren doe je op Duurzaaminvesteren.nl, het grootste platform voor duurzame energie in Nederland. Het combineert, ook voor particulieren, echt financieel rendement met maatschappelijke winst. Da’s nog eens duurzaam investeren!

“Niet voor niets biedt de top van pioniers in de nieuwe Nederlandse energiemarkt, hun projecten aan via onze website” vertellen de oprichters van DuurzaamInvesteren.nl, Enrique Torres en Barry Pieters.

Diverse mogelijkheden én laagdrempelig
Dat aanbod, dat regelmatig geüpdate wordt, ziet er aantrekkelijk en divers uit: op de site zijn diverse mogelijkheden om duurzaam te beleggen te zien, verbonden aan projecten rondom zonne-, wind- en waterenergie, en variërend van 4,5% tot en met 8% rendement. Goed om te weten: je kunt al starten vanaf 150 euro!

duurzaam investerenHoewel investeren niet zonder risico is, zoals sparen dat in principe wel is, is die lage minimale inleg ideaal. Bijvoorbeeld als je andere mogelijkheden onderzoekt omdat je ontevreden bent over de rente op je spaargeld, of omdat je jouw 13e maand of eindejaarsbonus op een verstandigere manier wilt gebruiken.
Verder wijst het zich vanzelf: na een paar heldere stappen online is de transactie voor het project van je keuze verwerkt, en is het bedrag gestort op de rekening van een notaris die het verder in goede banen leidt.

AFM vergunning
DuurzaamInvesteren heeft een vergunning van AFM (Autoriteit Financiële Markten); waarom dan toch die ‘balk’ met de AFM melding? “Simpel, zo is de wet in Nederland. DuurzaamInvesteren heeft een AFM vergunning als beleggingsonderneming. Wij kozen bewust voor één van de zwaarste vormen van doorlopend toezicht.” Feit:
in Nederland zijn slechts twee van zojuist genoemde vergunningen aan crowdfundingplatformen afgegeven, dus ook dàt biedt vertrouwen.

www.duurzaaminvesteren.nl

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *