Gezond, vrolijk en duurzaam: koken met Riess

riess

Kijken, kijken & kopen..., bij Green Jump!

Gezonder en groener koken kan bijna niet: het niet-poreuze, emaille oppervlak is zeer glad en geeft dus geen schadelijke stoffen af. Hierdoor blijft je voedsel heerlijk puur en smaakvol!

Ook het productieproces is dik in orde: in de fabriek, die op 100% groene stroom uit de eigen waterkrachtcentrales draait, worden voor de pannen alleen natuurlijke minerale bronnen als staal, kwarts, en klei gebruikt. Hierdoor zijn de Riess-pannen na hun lange levensduur volledig recyclebaar. Geschikt voor gas, inductie, keramisch, oven én vaatwasser.

Kijken, kijken & kopen doe je op www.greenjump.nl

riess

Mooie pannen zorgen voor extra plezier bij het koken. Riess pannen en ovenschalen, gemaakt door een eeuwenoud familiebedrijf in Oostenrijk, zijn geëmailleerd in vrolijke kleurtjes. Het resultaat is een pan met een glad, niet poreus oppervlak en zuiver voedsel met een pure smaak. Alle producten van Riess zijn geschikt voor gas, inductie, keramiek en oven en mogen in de vaatwasser.

Eerlijk & minimale impact op milieu
Van Riess pannen weet je precies waar ze vandaan komen, waar ze van gemaakt zijn en dat ook het productieproces op een milieuvriendelijke wijze plaatsvindt. Bij de productie van de emaillen pannen en ovenschalen wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke minerale bronnen zoals onder andere staal, kwarts, klei en soda. Dit maakt de emaillen pannen recyclebaar.
De fabriek waar de pannen van Riess worden gemaakt, bestaat al sinds 1550 en sinds 1800 is de familie Riess eigenaar. Het bedrijf draait in Oostenrijk op drie eigen waterkrachtcentrales en Riess staat bekend als een bedrijf dat goed zorgt voor het milieu en de regio.

Over Greenjump
De webshop Greenjump.nl heeft meer dan 1.000 (!) producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

Kijken, kijken &  kopen doe je op www.greenjump.nl
Gerelateerd:
>  De Betere Keuken-special in onze ‘DeBetereWereld’

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *