Indrukwekkende kijk op de wereld: HUMAN

HUMAN

Gaat die film zien... (of maak een kansje op een gratis DVD!)

Wat maakt ons menselijk? Dat is de hoofdvraag van filmmaker Yann Arthus-Bertrand in de film HUMAN.

Om het antwoord hier op de te vinden besteedde hij drie jaar aan het verzamelen van (real-life) emotionele verhalen van meer dan 2000 vrouwen en mannen uit 60 verschillende landen, waarin thema’s als liefde, oorlog, homoseksualiteit, vergevingsgezindheid, familie, leven na de dood, geluk, immigratie en de zin van het leven centraal staan.

Een indrukwekkende kijk op de hedendaagse samenleving afgewisseld met prachtige beelden van onze planeet.
Bekijk de trailer.

Echt indrukwekkend
De film HUMAN bevat veel beelden vanuit vogel-perspectief, de manier voor Yann Arthus-Bertrand om zijn visie op de mensheid met de kijker te delen. Meer dan 30 jaar trok en vloog hij over de Aarde, met zijn scherp oog talloze beelden verzamelend van ongekende schoonheid uit meer dan 70 landen, en interviewde ruim 2000 mensen.
Het doet me ook denken aan die best populaire serie ‘Nederland van boven’ die op de Nederlandse Publieke Omroep te zien was.

Win-actie
Genoeg gepraat 😉 Je moet HUMAN echt zíen. Dus ga naar de film in je regio (programma) en/of maak kans op 1 van de 3 dvd’s die wij namens September Film Distribution mogen verloten via Facebook (daar zie je ook de actievoorwaarden, en je kunt kiezen uit een gewone dvd of een Blu-Ray).

Enjoy (& Do Good) !

humanHuman

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *