Kraaybeekerhof zit barstensvol leven!

kraaybeekerhof

Met eigen ogen zien, zelf proeven en ervaren?

Vruchtbare bodems-bijen-vitale voeding-kookkunst-fijnproeverij-gezondheid. Al deze zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom komen ze op de Kraaybeekerhof allemaal aan bod.

Zowel in theorie als in praktijk, want op het prachtige landgoed is niet alleen een tuin waar biologisch dynamische groenten en bloemen worden geteeld en waar 15 bijenvolken hun vlieggebied hebben. Er is ook een restaurant waar gekookt wordt met de oogst van het landgoed en er is een academie waar je alles kunt leren over biologisch dynamische landbouw en voeding. Wat je ook komt doen op de Kraaybeekerhof, je verblijf zal altijd en zinstrelende en vitaliserende uitwerking hebben. 

De Kraaybeekerhof is al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw een centrum voor biologisch dynamische landbouw. Het is de plek waar veel BD boeren werden opgeleid. In de jaren negentig werd het cursusaanbod uitgebreid met een opleiding voor natuurvoedingskundigen. De opleidingen van de Kraaybeekerhof maken je niet alleen bewuster van het levende aspect van voeding, je leert ook hoe dit te verzorgen, als consument, als kok, winkelier, tuinder of als beleidsmaker.

kraaybeekerhof

De ketenbrede oriëntatie maakt Kraaybeekerhof geschikt voor (stads)mensen, die het besef dat zij deel uitmaken van een groter natuurlijk geheel willen uitdiepen. Naast inzicht in de natuurlijke samenhangen draagt de biodynamische landbouw ook een verrassende metafoor in zich voor levensprocessen. Een vitale metafoor die kan dienen als fundament voor persoonlijke- en organisatie-ontwikkeling.

kraaybeekerhof

Met eigen ogen zien, zelf proeven en ervaren?
16 mei is er weer een informatiemiddag van Kraaybeekerhof Academie, vanaf 14 uur wordt door de studieleiders van de opleidingen een introductie gegeven wat de opleidingen inhouden, wat je leert en wat het je kan brengen. Je neemt een kijkje op het landgoed waar de opleidingen worden gegeven en proeft de sfeer en de voeding voor lichaam, ziel en geest die we hier verzorgen.

En wat dat je van de training “Inspireren kun je leren”? Echt iets voor jou als lezer(es) van De Betere Wereld, vinden we. “Enjoy & Do Good” nietwaar? 🙂

kraaybeekerhof

Klik voor een grotere, leesbare versie.

Kijk op www.kraaybeekerhof.nl en/of volg ons op Facebook.

Lees ook:
> Een levende landbouw-cultuur bij GAOS
> Maak kennis met de boer

Demeter2

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *