Kriebel in de keel, hees of je stem kwijt?

gelorevoice

Bescherm je keel met Gelorevoice

Niets is vervelender dan de hele dag een kriebel in je keel, hoestprikkels en keelpijn. Je stem wordt hees of je raakt je stem zelfs helemaal kwijt. Hoe komt dit ? En belangrijker: hoe zorg je ervoor dat je klachten snel verlicht worden?

Je keel kan door heel veel oorzaken geïrriteerd worden. Zit je de hele dag in de droge lucht van de verwarming of airco? Misschien heb je last van allergieën in het voorjaar, zit je neus verstopt of krijg je snel een geïrriteerde stem. Of ben jij juist iemand die zijn stem veel gebruikt, waardoor deze overbelast kan raken?
Grote kans dat de slijmvliezen van je mond- en keelholte gaan protesteren en jij hees wordt, kriebels in je keel krijgt, wat uiteindelijk leidt tot keelpijn.

Uniek en beschermend hydrogelcomplexGeloRevoice
Hoe bescherm je je keel dan het beste? De nieuw ontwikkelde GeloRevoice keeltabletten bevatten onder andere hyaluronzuren. Het unieke van deze tablet is dat tijdens het opzuigen een hydrogelcomplex ontstaat. Er ontstaat een licht bruiseffect dat de speekselproductie stimuleert. Zo wordt het hydrogelcomplex goed verdeeld over de mond- en keelholte. Door de goede bescherming van de slijmvliezen, wordt de mond- en keelholte goed verzorgd en nemen de klachten af.
GeloRevoice heeft een aangename kersen-menthol smaak en is verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *