4 juni: de 8e editie van ‘Ouders Natuurlijk’ beurs

Voor in de agenda: op zaterdag 4 juni is Hotel Doorwerth-Arnhem het toneel van de achtste editie van Ouders Natuurlijk. Dé beurs in Nederland over  bewust, natuurlijk en duurzaam leven met kinderen. Met workshops, lezingen, tientallen kramen en een vrolijk programma voor kinderen. Kortom: een dagje uit voor het hele gezin.

Van kinderwens tot minimens. Dát is de slogan van de Ouders Natuurlijk beurs. Dit is onder meer terug te zien op de uitgebreide markt. Met kramen vol duurzame producten, zoals wollen rompertjes, wandelspeelgoed, ecologische verzorgingsproducten en fijne draagdoeken. Op zoek naar advies en tips over hypnobirthing, ouderschap vanuit je hart of voeding? Loop dan eens langs een van de educatieve kramen.

ONB Zomer 2015 Buiten-6

Kijk en leer
Naast shoppen valt er ook deze editie weer veel te leren én proberen. Verspreid over de dag verzorgen deskundigen verschillende lezingen en workshops. Bijvoorbeeld over hooggevoelige kinderen, borstvoeding na de kraamperiode en hechting tussen ouder en kind. Ook leerzaam: ga het gesprek aan met andere (aanstaande) ouders.

Hele gezin
De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen op de Ouders Natuurlijk beurs. Lekker ravotten in de prachtige tuin of creatief uitleven in de knutselhoek. Het kan allemaal. Nieuw dit jaar is de Jonge Uitvinders-tafel, waar kinderen met hun ouders oude (elektronische) spullen omtoveren in bijzondere creaties. Zoals een slurpende robot of een machine die kan kietelen. Ook leuk: ga om 14.00 uur met het hele gezin naar de voorstelling Peter en de Wolf, een muzikaal sprookje met veel humor. Deze te gekke voorstelling is bij de prijs inbegrepen.

ONB Zomer 2015 Buiten-11

Ouders Natuurlijk
– Waar: Hotel Doorwerth-Arnhem.
– Wanneer: zaterdag 4 juni 2016 van 10.00 tot 19.00 uur.
– Entree: € 10,-  aan de kassa, € 9,- in de voorverkoop (tot 16 jaar gratis).
Meer info: www.oudersnatuurlijk.nl

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *