Baby K tan: de draagdoek zonder knopen


Draag je baby heel dichtbij zonder knooptechnieken!

Met de Baby K’tan draagdoek kan elke ouder zijn of haar kindje op een ergonomisch verantwoorde wijze dragen: lekker dicht op de huid zonder ingewikkelde knopen.

Draagdoek zonder knopen Baby K'tan

De Baby K’tan bestaat uit rondgenaaide ringen van 100% katoen. Deze zijn aan de rugzijde met elkaar verbonden middels een rugsteun. Schuif eenvoudig de armen door de lussen en het kind kan erin, in elke gewenste houding. Een Baby K’tan draagdoek combineert de voordelen van een traditionele draagdoek met het gemak van een voorgevormd draagsysteem met gespen en kliksluitingen.

Comfort en extra ondersteuning
Door de stof op de schouders èn de rugsteun wordt het gewicht van het kind goed verdeeld over alle steunpunten. Tijdens het dragen kan de daagdoek ook aangepast worden. Hierdoor is deze draagdoek erg comfortabel!

Baby K'tan

Handig is de gratis meegeleverde sjerp in dezelfde kleur als de draagdoek. Met deze sjerp worden bij elke draagmanier zowel het kind, als de rug en/of lendenen van de drager extra ondersteund. Door het ingenieuze ontwerp is deze sjerp tevens het opbergzakje van de gehele Baby K’tan draagdoek.

De draagdoeken van Baby K’tan zijn er in vijf rustige, effen kleuren, en verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Hierdoor is het ook een ideale draagdoek voor de vaders! De stof is gemaakt van 100% (organic) katoen, dus machine wasbaar en kan in de droger.  De Baby K’tan draagdoeken zijn verkrijgbaar vanaf € 64,95 en o.a. te koop in de webshop van SmartMama.

Baby K'tanBaby K'tanBaby K'tan

Kijk voor meer informatie op www.smartmama.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *