Cadeau nodig? Geef bewust!

Nationale groene kadobon

Met een Nationale Groene Kadobon geef je altijd een passend cadeau met een goed gevoel! En maak nu kans om er eentje te winnen.

De Nationale Groene Kadobon is een duurzame cadeaubon waarmee je zelf online een duurzaam en favoriet cadeau kunt uitzoeken op het gebied van verzorging, voeding, babyproducten, fashion, wonen, slapen, huishouden en energiebesparen. De aangesloten duurzame webwinkels van de Nationale Groene Kadobon zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden enkel ecologische, biologische en Fairtrade verantwoorde producten van goede kwaliteit. Respect voor mens, dier en milieu staat voorop.

We Love groene kadobon Happy towels groene kadobon

Heb je een Nationale Groene Kadobon ontvangen?

Dan heb je dus volop keuze: biologische boodschappen, van superfoods tot biologische wijnen en glutenvrij bier. Of kies voor de betere huidverzorgingsproducten zonder giftige stoffen, bijvoorbeeld de pure, biologische arganolie. Ook voor baby’s en kinderen is er een compleet duurzaam en gifvrij assortiment zoals BPA-vrije drinkflesjes en babykleding van biologisch katoen. Met de vele energiebesparende producten is het bovendien gemakkelijk duurzaam doen en geld besparen. Ook in het assortiment van de Nationale Groene Kadobon zijn unieke Fairtrade tassen en handgemaakte sieraden, gemaakt onder eerlijke omstandigheden. Liever een goed doel steunen met een Nationale Groene Kadobon? Ook dat is mogelijk!

Nationale Groene Kadobon

De Nationale Groene Kadobon kun je direct per email ontvangen en uitprinten of direct naar de jarige laten verzenden met een persoonlijke boodschap.

www.nationalegroenekadobon.nl

E-mail & Win

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, en dan maak je al kans op 1 van de 3
Nationale Groene Kadobonnen ter waarde van 100 euro!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Toon de 2 reacties
  1. Evelien De Jong schreef:

    Super leuk idee om een groene cadeaubon bijvoorbeeld met de Feestdagen te geven.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van onze inspirerende artikelen over een healthy lifestyle, onze Mail & Win-acties én ontvang je recepten waarbij het water je in de mond loopt. Natuurlijk kun je je op ieder gewenst moment weer afmelden.

Ontvang tijdelijk bij inschrijving het gratis vegan magazine cadeau!

 

U bent succesvol aangemeld.