Chef Het Samen met tomaat

Het mafste kookboek voor kinderen

Een lekker groot kinderkookboek met gezonde recepten in stripvorm, waar je je vingers bij aflikt: pasta puttanesca, linzensoep met kastanjes en zongedroogde tomaat, romige curry.., om maar eens wat te noemen. Voeg daar een flinke schep humor aan toe en de kans is groot dat kinderen ook echt de keuken in gaan om samen iets lekkers te koken.

Naast recepten staan er ook kweekinstructies in dit boek. Want wie zelf tomaten kweekt, zal ze daarna met nog meer plezier eten.

Voor & door kinderen

Een kookboek vóór, maar zeker ook dóór kinderen. Meer dan 40 kinderen hielpen mee met het verzinnen van ideeën, het testen van recepten en het kweken van tomaten. Acht van hen zie je terug in Chef Het Samen met tomaat.

Alle groente uit de kast

Tomaat vormt de rode draad in dit kookboek, maar daarnaast wordt er natuurlijk ook met veel andere verse groenten gekookt. Wist je trouwens dat slechts 1% van de Nederlandse kinderen voldoende groente eet? Chef Het Samen verandert dat door kinderen het heft in eigen handen geven; de slimste manier om ze gezonder te laten eten. En het is nog leuk ook!

chef_het_samen_binnenwerk_Betere_Wereldchef_het_samen_binnenwerk_kweekinstructies_Betere_Wereld

Prijswinnend concept 

Chef Het Samen is winnaar van de ASN Crowdfunding-wedstrijd voor duurzame initiatieven (april 2016). Want de originele aanpak van Chef Het Samen om kinderen meer groente te laten eten is niet alleen goed voor hun eigen gezondheid, ook de rest van de wereld vaart er wel bij. Extra bijzonder: het boek is ‘gewoon’ in Nederland gedrukt, klimaatneutraal en op gecertificeerd FSC-papier.

Sneak peek

Bekijk hier het youtube-filmpje met een sneak peek van Chef Het Samen met tomaat

9789081439633_Chef_Het_Samen_Cover kopie

Chef Het Samen met tomaat, isbn 978901439633, 128 pagina’s, full color, 14,95

Chef Het Samen is een initiatief van Keet Smakelijk. Een online platform met gezonde familierecepten en tips:
Keetsmakelijk

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de 3 winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *