Mail & Win: Snuzi speeldoekje

Een kraamcadeau met een verhaal

Ben je op zoek naar een leuk en bijzonder kraamcadeau? Laladoo maakt producten die er niet alleen super uitzien en 100% veilig zijn maar ook een verhaal hebben.

Onze collectie bestaat uit mooi Dutch Design van een hoge kwaliteit. Het wordt gemaakt in Duitsland, dus onder normale omstandigheden. Daarnaast is elk rompertje of speeltje dat je bij ons koopt, van 100% natuurlijk, afbreekbaar materiaal. Wij gebruiken in het gehele productieproces geen schadelijke stoffen en gaan dus verder dan biokatoen. Zelfs onze verpakking is van maïs en kan worden gebruikt als kasje. In dat kasje kun je de zonnebloemzaadjes laten groeien die je van ons krijgt. Laladoo streeft ernaar om zoveel als mogelijk gebruik te maken van veilige en natuurlijke middelen. Want wij willen veilige producten die goed zijn voor onze babies en voor de toekomst van onze babies. Dat is ons verhaal. Kijk en bestel op www.laladoo.nl.

 

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *