Ekoplaza start Tour biologische babyvoeding workshops

Baby_be_good_asn_bank_box_babybox

De landelijke tour met kennisexperts BabyBeGood en Babycooking start op de Negenmaandenbeurs, 24-26 febr

BabyBeGood, Babycooking en Ekoplaza starten dit jaar met een reeks aan biologische babyvoeding workshops in de Ekoplaza vestigingen door heel Nederland. De aftrap van deze tour vindt plaats op de grootste beurs voor zwangeren: de Negenmaandenbeurs.

“Wat je er niet op spuit, krijg je ook niet binnen.”

De beurs trekt jaarlijks bijna 40.000 zwangere bezoekers die op zoek gaan naar de leukste producten voor hun baby en nuttige informatie voor tijdens en na de zwangerschap. Bij uitstek de plek om jonge ouders bewust te laten worden van hoe zij een gezonde leefstijl kunnen starten of continueren met een kindje op komst.
Gees van Asperen van de kookworkshops Babycooking: ‘Een bewuste ouder kiest voor pure, voedzame en onbespoten ingrediënten want wat je er niet op spuit, krijg je ook niet binnen’. En dat je van deze ingrediënten in no-time smaakvolle biologische hapjes kunt maken laat het team van Babycooking zien en ervaren tijdens de unieke Proef & Beleef workshops van Ekoplaza. In 2016 zal het team van Babycooking in de Ekoplaza vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Utrecht workshops geven.

GoodBabyFood campagne op de Negenmaandenbeurs
Voor aanvang van de workshops vindt op woensdag 24 februari bij de opening van de beurs het GoodBabyFood pers-event plaats. Experts op het gebied van (baby)voeding, zoals Dr. K. Joosten (kinderarts Erasmuc MC), dragen gezamenlijk de boodschap uit: ‘Investeer in de toekomst van je kindje, kies voor voedzaam eten’. Juist op deze plek komen de experts bij elkaar om het belang van goed eten voor de ontwikkeling van een kind te benadrukken.

De workshops zijn een onderdeel van het BabyBeGood workshop paviljoen dat onderdeel is van Puur Baby Plaza (stand 08.123F) op de Negenmaandenbeurs.

De Negenmaandenbeurs vindt plaats van 24 februari tot en met 28 februari 2016 in Amsterdam Rai.

www.puurbabyplaza.nl
www.babybegood.nl
www.ekoplaza.nl
www.babycooking.nl

baby

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.