Friendly4Kids, de inspiratiebeurs voor opvoeders en kinderen

Agenda-tip! Op 19 en 20 mei aanstaande kan iedereen naar Friendly4Kids: dé kindvriendelijke inspiratiebeurs voor ouders, grootouders, (professionele) opvoeders én kinderen. De beurs staat volledig in het teken van de fysieke, intellectuele, spirituele en sociale ontwikkeling van een kind.

 Het is voor opvoeders vandaag de dag een grote als ook mooie uitdaging om een kind te begeleiden naar een gezond, duurzaam, veilig en zelfstandig leven. Dit zorgt er voor dat opvoeden een steeds bewuster proces wordt, met nog meer de aandacht op het individuele kind. Friendly4Kids wil opvoeders (ouders, grootouders, verzorgers, juffen en meesters van basisscholen, BSO’s en kinderopvangcentra) inspireren zodat zij (een meer) bewuste keuzes kunnen maken die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

 “In mijn leven heb ik gezien en ervaren wat de effecten van opvoeding kunnen zijn, zowel positief als negatief. Hierdoor ben ik mij er steeds bewuster van geworden, dat het belangrijk is om kinderen te stimuleren zich op een positieve manier te ontwikkelen, zodat ze begeleidt worden naar een gezond, duurzaam, veilig en zelfstandig leven. Ik ben Friendly4Kids gestart omdat ik daar een positieve bijdrage aan wil leveren.” vertelt Peter van Klaveren ons, initiatiefnemer en beursorganisator Friendly4Kids.

Wat valt er allemaal te beleven?

De gevarieerde beursvloer is ingericht aan de hand van belangrijke opvoedkundige thema’s. Dat helpt om je als bezoeker in korte tijd te kunnen oriënteren op alle duurzame diensten en producten die de opvoeding van kinderen –spelenderwijs- stimuleren. Van fairtrade kleding tot kinderyoga, van educatief speelgoed tot kindercoaching, van weerbaarheidstraining tot opvoedkundige adviezen. Dit alles is te beleven op het Beursstand Plein. De biologische en gezonde lekkernijen van Veul Soeps, Professor Grunschnabel, The Dutch Weedburger en KoKo LoCo zijn te genieten op het Foodtruck Plein. Op het Iglo Plein staan opblaasbare `Iglo’s’ waarbinnen opvoeders workshops kunnen doen en lezingen kunnen volgen. Natuurlijk is er ook heel wat te doen voor kinderen: op het Kids Activiteiten Plein kunnen kinderen deelnemen aan tal van – speciaal voor deze beurs bedachtte – activiteiten.

Er worden meer dan honderd standhouders en zesduizend bezoekers verwacht gedurende het beursweekend. Voor meer info, zie www.friendly4kids.nl

 Kortingscode voor DBW-lezers

De Friendly4Kids beurs wordt gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Openingsuren zijn van 10u – 17u.

Tickets voor volwassenen en kinderen (vanaf 5 jaar) zijn via www.friendly4kids.nl te koop.

Speciaal voor de lezers van De Betere Wereld is er een korting op de tickets afgesproken.

Gebruik kortingscode DBW  en ontvang per ticket een korting van €2.

(Geldig voor zowel volwassenen als voor een kind, vanaf 5 jaar.)

 

 

Mail en win!

Friendly4Kids is al volgende week!
Daarom mogen wij nu nog twee pakketen verloten voor de meest kindvriendelijke inspiratiebeurs!

Mail je gegevens en je voorkeur voor welke dag naar kids@debeterewereld.nl en maak kans op:

1 x gezinspakket voor zaterdag 19 mei (2 volwassenen + 2 kinderen 5 t/m 12 jaar)
of
1 x gezinspakket voor zondag 20 mei (2 volwassenen + 2 kinderen 5 t/m 12 jaar)

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *