Gezocht: participanten voor Friendly4Kids, de inspiratiebeurs voor opvoeders en kinderen

Kortingsactie voor nieuwe standhouders!

Heb jij een product of dienst voor opvoeders (ouders, meesters en juffen of andere professionals), of ken je iemand die dat heeft, doe dan mee met de inspiratiebeurs Friendly4Kids. Dat kan vanaf vandaag met korting!

Op 19 en 20 mei aanstaande kan iedereen naar Friendly4Kids: dé kindvriendelijke inspiratiebeurs voor ouders, grootouders, (professionele) opvoeders én kinderen. De beurs staat volledig in het teken van de fysieke, intellectuele, spirituele en sociale ontwikkeling van een kind.

Kortingsactie voor nieuwe standhouders

Friendly4Kids wil opvoeders (ouders, grootouders, verzorgers, juffen en meesters van basisscholen, BSO’s en kinderopvangcentra) inspireren zodat zij (een meer) bewuste keuzes kunnen maken die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Er worden 100+ standhouders en 6.000 bezoekers verwacht gedurende het beursweekend. Hoe meer standhouders, des te beter!
In plaats van €195, ben je al voor €165 standhouder en twee heerlijke dagen tussen de doelgroep.
Doe je mee?

www.friendly4kids.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.