Luizen? Neten? Paniek? Gebruik NYDA: 1 behandeling .. 1 uur!

Hoofdluizen zijn vervelend, maar gelukkig ongevaarlijk. Toch is het onderwerp hoofdluis nog vaak taboe voor ouders, terwijl daar geen reden toe is. Luizen hebben niets te maken met persoonlijke hygiëne. Het succesvolle medische hulpmiddel NYDA werkt al na één behandeling.

NYDA werkt tegen luizen én neten (eitjes) 

Het heeft een uitstekende werkzaamheid en bevat geen insecticiden. Het 2-stappen dimeticon bestaat uit een dunvloeibaar, licht vluchtig dimeticon en een dikvloeibaar minder vluchtig dimeticon. NYDA dringt het ademhalingssysteem van de luizen en neten binnen en verdringt daar de zuurstof, het dikt in en sluit de ademhalingswegen onomkeerbaar af. De luizen worden verstikt in al hun ontwikkelingsstadia, dus ook de eitjes worden gedood. Doordat NYDA plus geen parfum bevat is het ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Tweede behandeling overbodig

De hardnekkige eitjes vormen meestal het grootste probleem bij de bestrijding van hoofdluis. Uit niet gedode eitjes komen na 7-8 dagen nieuwe luizen. Als deze niet worden gedood voor ze geslachtsrijp zijn ontstaat er een soort vicieuze cirkel. De uitstekende eidodende werking van het 2-stappen dimeticon van NYDA bij de eerste behandeling, maakt een tweede behandeling verbodig! Met de metalen NYDA luizenkam kan het haar snel en eenvoudig gecontroleerd worden en eventuele luizen en neten makkelijk te verwijderen. Het is van belang om alle familieleden te onderzoeken en, indien nodig, mee te behandelen. Desinfectie en behandelen van wasgoed, woning en auto is trouwens niet nodig. Studies bevestigen dat het overdragen van hoofdluis nagenoeg uitsluitend plaatsvindt door direct contact van hoofd tot hoofd.

Producten 

NYDA plus heeft een unieke kam-applicator, die de hoofdluisbehandeling een stuk eenvoudiger maakt: de vloeistof wordt direct bij de haaraanzet aangebracht, daar waar de hoofdluis zich het liefst bevindt. Zo wordt zelfs de behandeling van het eigen haar heel eenvoudig! Eén verpakking NYDA plus is voldoende voor de behandeling van meerdere personen. 

De NYDA spray werkt net als NYDA plus op basis van het unieke 2-stappen dimeticon en is door de spray gemakkelijk en snel aan te brengen. Regelmatig controleren op hoofdluis is belangrijk. Zeker net na de vakantietijd, wanneer heel veel luisbesmettingen geconstateerd worden. De ergonomische, metalen luizen- en netenkam van NYDA is veel nauwkeuriger dan met het blote oog controleren. De ergonomische greep ligt goed in de hand en de afgeronde tanden glijden soepel door het haar, zonder de hoofdhuid te beschadigen. De NYDA metalen luizen- en netenkam kamt zowel luizen als neten effectief uit het haar.

Meer weten over de producten van NYDA? Kijk op nydaplus.nl of Bewustwinkelen.nl  

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *