Mail en win: Vegan huisdiervoeding

Wij hopen dat vegavoeding voor huisdieren in de toekomst steeds meer de norm zal worden in plaats van de uitzondering. Met VegaVriend willen wij dan ook niet alleen producten leveren aan mensen die ernaar op zoek zijn, maar ook meer bekendheid geven aan de mogelijkheid om huisdieren plantaardig eten te geven. Wij hopen zo bij te dragen aan het bestaan van steeds meer gezonde, tevreden huisdieren met lekker eten waar niemand anders voor heeft hoeven lijden.

VegaVriend is dé webshop voor vegan huisdiervoeding. Honden en katten komen niets tekort bij een plantaardig dieet.

Mail & win

Vegan voer is duurzaam, diervriendelijk, gezond en vooral ook lekker. Daarom kun je één van onze drie startpakketten winnen!

 • 1x VegaVriend startpakket hond
 • 1x VegaVriend startpakket kleine hond
 • 1x VegaVriend startpakket kat.

Vertel ons in een mailtje waarom jouw dier dit pakket moet winnen (foto’s altijd welkom!) en wie weet komt er een pakketje jouw kant op!

Mail naar: info@vegavriend.nl

 

Toon de 5 reacties
 1. Bianca schreef:

  Zelf ben ik dit jaar overgestapt naar een volledig vegetarische leefstijl waarin in zoveel mogelijk veganistisch eet. Graag wil ik niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn boerenfox hond de beste voeding om zo goed mogelijk te functioneren. Mijn hond is erg energiek waardoor voeding extra belangrijk is. Ze is ook wel kieskeurig in wat ze wel en niet eet dus zou het fantastisch zijn als ik het vegan pakket win om uit te proberen of mijn hond het eet en hoe ze er op reageerd. Het zou een mooie bijdrage zijn als ik ook mijn hond vegan kan laten eten en zo bij te dragen aan een mooie en duurzamere wereld.

 2. wilmsen anita schreef:

  Ik doe mee voor onze kat

 3. saskia pol schreef:

  ohh wat goed , loot graag mee

 4. maris seggelen schreef:

  super leuk voor mn viervoeter!

 5. Marian B schreef:

  Ik doe mee voor de hond van mijn ouders. Het is een border collie en echt hun ‘kindje’. Ze is erg lief, trouw en erg energiek, graag verras ik ze met dit pakket.

  De Heurinks 55
  7963AZ Ruinen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.