Mail & Win: 10x gratis toegang beurs Ouders Natuurlijk!

Veel variatie en specialisten op 3e editie, 23 juni !

Op 23 juni is in Doorwerth (Arnhem) alweer de 3e editie van de beurs Ouders Natuurlijk! Van zwangeren en ouders tot onderwijzers en zorgverleners, iedereen met interesse in natuurlijk ouderschap kan hier zijn hart ophalen.

De variatie in stands is enorm dit jaar. Uiteraard veel webshops met duurzame producten voor kinderen, zoals wasbare luiers, ecologische kleding en veilig speelgoed. Maar ook informatieve stands nemen een belangrijke plek in op de beurs. Denk hierbij aan lactatiekundigen, draagdoekconsulenten, borstvoedings- en geboortecentra, kinderdiëtisten, en nog veel meer. Dit jaar staan niet alleen de baby’s centraal, maar het complete jonge gezin, dat is natuurlijk ook terug te zien in het aanbod van stands.

Ouders NatuurlijkOuders Natuurlijk

In Natuurlijk Ouderschap draait het vooral om de natuurlijke relatie tussen ouder en kind: ken je kind, help je kind zich goed te voelen en geniet van het ouderschap. Ontmoet bekenden uit het vak zoals Gonneke van Veldhuizen (Eurolac) en Stefan Kleintjes (Kenniscentrum Borstvoeding en borstvoeding.com).
De eerste 100 bezoekers ontvangen een leuke giftbag met mooie cadeautjes en kortingsbonnen. Iedereen die een kaartje koopt in de voorverkoop maakt kans op een prijs uit de voorverkoopactie.

Mail & Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Meer info: www.oudersnatuurlijk.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *