Mail & Win: €150 shoptegoed kinderkleding van Polarn!

Het vrolijke kinderkledingmerk Polarn O. Pyret heeft kleding om lekker in buiten te spelen

Mijn zoontje houdt van buiten ravotten, weer of geen weer. Ik geef hem dan ook graag mee dat het buiten heerlijk is ongeacht het weertype en dat een beetje regen geen reden is om binnen te blijven. Zoals men dan in de volksmond zegt: ‘We zijn niet van suiker’. Maar als ouder wil je niet dat je kleintje helemaal doorweekt raakt en hierdoor verkouden wordt.

Geschreven door: Sanne

Polarn O. Pyret heeft een fantastische gele regenjas. Naast dat mijn kleintje er zeer adorabel in uit ziet is de jas wind- en waterdicht, is van stevig materiaal gemaakt én kan gewoon op 40 graden mee de was in. De capuchon kan verwijderd worden. De kraag is gevoerd met zacht materiaal, wel zo lekker in je nek. De jas is ook verkrijgbaar in fel blauw en beide jassen zijn voorzien van reflecterende strepen aan de voor- en achterkant.

foto2 foto1

Na regen komt zonneschijn
Niets is zo lekker als die eerste warme en zonnige dagen in het voorjaar. Je krijgt zin om er op uit te trekken. Helemaal je van hét zijn dit jaar de tuinbroeken. Ze zijn praktisch en stevig en bij mij en mijn zoontje favoriet. Polarn O. Pyret heeft naast de denim versie, twee felle kleuren, groen en roze. Ik ben voor de groene gegaan. De mooie tuinbroek zit fijn, lekker los en is zacht van stof. Een rompertje met korte of lange mouwen eronder en je bent klaar om te gaan.

foto3

De kleding van Polarn O. Pyret daagt je uit om er op uit te trekken. En dat is geen probleem. De kleding is zo stevig gemaakt dat het wel tegen goeie wasbeurten kan en nog vele generaties mee kan.
Maak het vies, ervaar de omgeving, leef en vooral geniet!

http://www.polarnopyret.nl/

Mail & Win:
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op €150 shoptegoed van het kinderkledingmerk Polarn O. Pyret!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *