Papa-dag bij Aquamarijn op Negenmaandenbeurs

negenmaanden-beurs

Duurzame klus- en schildervragen? Kom naar Puur Baby Plaza!

Vaders opgelet! In het Puur Baby Plaza op de Negenmaandenbeurs kunnen vaders op woensdag de hele dag terecht met al hun technische klus- en schildervragen. Aquamarijn natuurverf geeft op woensdag “papadag op de Negenmaandenbeurs” workshops schilderen!

Bij het inrichten van de babykamer heb je massa’s keuzes te maken: welk bedje, matrasje en dekentje, een behangetje of kleurtje muurverf op de muren, wat komt er op de vloer, en welke gordijnen zal ik nemen?

Duurzame keuze
Omdat de keuze voor de soort verf waarmee je de babykamer gaat schilderen waarschijnlijk niet direct bovenaan je To-Do-lijstje staat vinden wij van Aquamarijn het juist belangrijk op de Negenmaanden beurs te vertellen dat je wel degelijk een (duurzame) keuze hebt voor het soort verf dat je gaat gebruiken. En waar kan dat beter dan in het Puur Baby Plaza.

Bij Aquamarijn natuurverf denken we niet alleen aan kleurtjes voor in en om het huis, maar denken we ook vooral na over hoe we die verf maken. Wij vinden het belangrijk dat we grondstoffen gebruiken die niet schadelijk zijn voor het milieu, onszelf, voor nu en op de lange termijn. Daarom zijn al onze verven gemaakt van plantaardige en minerale grondstoffen en water.

19 februari, RAI Amsterdam
En omdat je als je zwanger bent toch beter niet zelf kunt schilderen, ontfermen wij ons in het Puur Baby Plaza over de vaders: We vertellen je alles over het (duurzaam) opknappen van de babykamer, en laten je ervaren hoe het is om met natuurverf te schilderen! Dus vaders opgelet: kom woensdag 19 februari naar het Puur Baby Plaza en kom naar de workshop schilderen en opknappen.

www.puurbabyplaza.nl
www.aquamarijn.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *