Speelgoed op groene energie


De zon valt op het zonnepaneel, de auto begint te rijden. Een paar keer knijpen, de zaklamp begint te schijnen.


Speelgoed op groene energie laat kinderen op een leuke manier kennis maken met duurzame energiebronnen zoals de zon, wind en water. Geen batterij meer nodig. Green Energy Toys is gespecialiseerd in speelgoed op groene energie. Meer dan 150 groene, hippe en educatieve producten. Ontdek, beleef en leer.

Green energy toy

Zonne-energie
Leer alles over de kracht van de zon met het speelgoed op zonne-energie. Zonnepanelen zetten de energie van de zon om in elektriciteit waardoor speelgoed rijdt en beweegt. De Mini Solar Car is de kleinste auto ter wereld op zonne-energie.

Energie uit……
…water! Een klok die loopt op kraanwater. Een auto die rijdt op een paar druppels zout water. Als dat niet duurzaam is. …aardappels! Aardappels alleen om te eten? Bouw een klok en laat deze lopen op energie uit een aardappel. Aardappels op? Geen probleem een citroen, appel, tomaat of een glas cola geven ook voldoende energie om de klok te laten lopen

Green energy toys

Recycle speelgoed
Creëer je eigen speelgoed uit afval. Het ingenieuze connector systeem van het in Australië ontwikkelde Makedo stelt je in staat om met dozen, verpakkingsmaterialen en ander “afval” de mooiste creaties te vormen en leert je op een leuke manier alles over hergebruik van materialen. Een nieuwe manier van spelen met als kenmerk duurzaamheid, verbeelding, creativiteit, recyclen en vooral plezier!
Ook de allerkleinste kan duurzaam spelen. Green Toys maakt het mooiste speelgoed uit gerecyclede melkflessen. Een duurzaam product gemaakt in Amerika.

Green Energy Toys steunt Missie Antarctica 2048 van Wilco van Rooijen
Elk vanuit hun eigen invalshoek proberen Team Wilco en Green Energy Toys om kinderen (en volwassenen) bekend te maken met duurzame energie. Green Energy Toys steunt Missie Antarctica 2048 van Wilco van Rooijen, beroepsavonturier, die eind 2013 in een door zonne-energie aangedreven ‘zonnehummer’ naar de Zuidpool zal rijden. Green Energy Toys doneert een deel van elk orderbedrag aan Missie Antarctica 2048.

Green energy toys

Begin bij de toekomst, leer kinderen spelenderwijs alles over groene energie.
Kijk voor meer groen speelgoed en informatie op www.greenenergytoys.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *