Warme voeten met handgemaakte sloffen uit Oostenrijk (Win!)

Tuflaa sloffen

De dagen worden al weer korter en de temperatuur daalt. Tijd om je lekker warm aan te kleden en ook om thuis je sloffen weer aan te doen. Want van warme voeten word je blij. Wil je warme voeten, kies dan voor Tuflaa’s handgemaakte sloffen.

Deze huttensloffen uit Oostenrijk zijn gemaakt van 100% wol en met een leren zool, dus puur en natuurlijk. Ze worden in een bergdorpje met de hand in elkaar gezet. Hierdoor is ieder paar Tuflaa sloffen uniek. Ze zitten als gegoten, doen niet alleen wat je van sloffen verwacht maar meer dan dat.

Verwennerij voor je voeten
Liefhebbers sommen zonder aarzelen de voordelen op die ervoor zorgen dat zij nooit meer zonder hun Tuflaa’s kunnen: ze gaan zo heerlijk naar je voeten staan, zijn lekker warm, kriebelen niet (ook niet met blote voeten). Je kunt erop rennen zonder te struikelen, ze bieden troost als je ziek bent. Door de zuivere scheerwol krijg je er geen zweetvoeten in en door de leren zool wordt je niet statisch geladen. Daarnaast zijn Tuflaa’s ook nog eens te hip voor woorden en gaan ze lang mee.

tuflaa sloffen


Maat 20 tot en met 50
Tuflaa’s zijn er voor jong en oud, verkrijgbaar in de maten 20 t/m 46 in de kleuren zwart, grijs, rood, blauw en groen. De witte sloffen zijn verkrijgbaar vanaf maat 36. Ook voor de grote voet worden Tuflaa’s gemaakt: maat 47 t/m 50 worden geleverd in grijs en zwart. Ze zijn te bestellen via www.tuflaa.com. De prijs is vanaf € 27,50, inclusief verzendkosten.

Mail & Win
Geef antwoord op de volgende vraag en maak kans op één van de vijf paar Tuflaa sloffen: ‘Welke kleur Tuflaa sloffen is nieuw sinds dit najaar?’
Vul in onderstaand formulier het antwoord, je maat, favoriete kleur en adres in, enjoy!

 

 Update: De gelukkige winnaars zijn inmiddels getrokken en krijgen binnenkort persoonlijk bericht!
Veel plezier ervan!

Heb je niet gewonnen? Bestel ze dan hier:

www.tuflaa.com

 

Toon de 6 reacties
 1. Lucie schreef:

  Mijn wintertenen beginnen al bij voorbaat te jubelen bij het zien van deze leuke en warme Tuflaa sloffen!

 2. Dientjuh Jansen schreef:

  wauw dan hebben mijn voetjes het warm en super gezellig ik ga voor rood!

 3. Lisette Kleiweg schreef:

  Warme voeten in het koude seizoen, tot nu toe een utopie……

 4. Yvonne Meulhof schreef:

  Wow! Hopelijk zeg ik binnenkort: “ik ben in mijn nopjes,
  want ik heb warme Tuflaa slofjes”

 5. marielle onderwater schreef:

  wit

Reageren is bij dit artikel niet mogelijk.

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.