Ladival strandpakket; samen smeren is zo gepiept!

Ladival

Zoveel als nodig, zo weinig mogelijk

De zonbescherming van Ladival laat zich goed verdelen op de huid, absorbeert snel en zorgt voor een aangenaam gevoel. Goede redenen om uw huid te verwennen met deze hoogwaardige bescherming tegen de zon, ongeacht of u een normale, gevoelige of zeer gevoelige huid heeft.

Zoveel als nodig:
– UV-A en UV-B bescherming volgens de EU richtlijnen.
– Beschermt tegen de schadelijke gevolgen van IR-A straling (uniek in Nederland).

Zo weinig mogelijk:
– Zonder kleurstoffen
– Zonder parfums
– Zonder PEG emulgatoren
– Zonder parabenen of andere conserveringsmiddelen

Like Ladival op Facebook en volg de
Samen Smeren Campagne!

Samen Smeren met KWF kankerbestrijding
Ladival heeft 3 productlijnen, namelijk voor de Zongevoelige huid, voor de Normale huid en voor Kinderen. Met deze laatste richt Ladival zich op een belangrijk segment in de markt, omdat de kinderhuid erg kwetsbaar is. ladivalIn april lanceerde Ladival een grootse campagne ‘Samen Smeren’, waarbij per verkochte flacon een euro aan KWF Kankerbestrijding wordt gedoneerd.
KWF legt veel nadruk op de bescherming van de kinderhuid tegen de zon en stimuleert leraren in het basisonderwijs om kinderen in te smeren voordat ze in de pauze buiten gaan spelen. “Wij weten dat dagelijks een hele klas insmeren een flinke klus is, en daarom helpt Ladival met het lespakket ‘Samen Smeren’.
Basisscholen ontvangen een geanimeerd pakket lesmateriaal en YouTube video voor kleuters, met mascottes Brom & Brul in de hoofdrol. Klasgenootjes worden zonmaatjes, want: samen smeren is zo gepiept.” In het lespakket zit ook een flacon zonbescherming, zodat de zonmaatjes het geleerde meteen in de praktijk kunnen brengen. De kinderen worden beloond met een smeerdiploma, stickers en een Brom& Brul-masker dat ook in het lespakket zit.
Kijk voor meer informatie op www.samensmeren.nl

Mail & Win:
Samen met Ladival mogen wij 5 strandpakketten met 4 Ladival zonneproducten weggeven! Like de Facebook-pagina van Ladival en vul hieronder je gegevens en motivatie in, en wie weet zit jij straks zo op het strand.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

ladivalladival

 

*Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen ;)  Zie verder de Actie-voorwaarden

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *